Haddane getirmek için milletvekili olmaya gerek yok!”

Haddane getirmek için milletvekili olmaya gerek yok!”

Haddane getirmek için milletvekili olmaya gerek yok!”
Tunç Tabanözü ve Epçiler köylerinde konuştu; “Haddane getirmek için milletvekili olmaya gerek yok!”
Gündüz muhtarlarla kahvaltı ve esnaf ziyaretleri ile programına devam eden Ak Parti Bartın milletvekili adayı Yılmaz Tunç akşamları da merkeze bağlı köylerde kahvehanedeki vatandaşlara hitap ederek sorunlarını yerinde dinliyor.

Seçime altı hafta gibi kısa bir süre kalması nedeniyle hızlanan seçim takviminde Ak Parti Bartın milletvekili ve adayı Yılmaz Tunç seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Sabahları muhtarlarla bir araya gelen Tunç esnaf ziyaretleri STK ziyaretleri ve kamu kurumları ziyaretlerini sürdürüyor. Akşamları da köylere giderek köy halkının sorunlarını yerinde dinleyip Ak Parti iktidarı ile KÖYDES projesi kapsamında yapılan çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi veriyor. Tunç son olarak merkeze bağlı Tabanözü Köyü Nasuh Mahallesinde ve Epçiler Köyü Aşağı ve Yukarı Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Tunç, kalfalık dönemi ile KÖYDES çalışmalarının devam edeceğini ayrıca eksik kalan yerlerinde bir an önce bitirilip köyler için daha güzel şeyler yapacaklarını söyledi.
Biz getireceğiz demiyoruz getirdik diyoruz!

İş aş konusundaki sorulan sorulara da cevap veren Tunç, Bartın’daki milletvekili adaylarından birinin Bartın’a 15 tane haddane getireceği vaadini eleştirerek, “Haddane getirmek için milletvekili olmaya gerek yok, bu zamana kadar neyi beklemiş ki! Biz getireceğiz demiyoruz getirdik diyoruz. Mescier Demirçelik Fabrikası Bartın’a bizim zamanımızda kuruldu” dedi. Köy halkının yoğun ilgi gösterdiği toplantılarda vatandaşlar sık sık Tunç’un konuşmasını alkışlayarak destek verdiklerini gösterdiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER