Gürbüz Ekinci’den Hasan Turan’a destek

Giresun İş adamı Gürbüz Ekinci, AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Hasan Turan’a destek için Keyfi Ziyafet Restorant'da yemekli toplantı düzenledi.

Gürbüz Ekinci’den  Hasan Turan’a destek
Gürbüz Ekinci’den  Hasan Turan’a destek

Giresun İş adamı Gürbüz Ekinci, AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Hasan Turan’a destek için Keyfi Ziyafet Restorant'da yemekli toplantı düzenledi.

Ümraniye Şerifali Mahallesinde  ‘Keyfi Ziyafet Restorant'da verilen yemeğe; AK Parti Ataşehir SKM Başkanı Sinan Ayrancı, Girsun Alucra Vakfı Mütevelli Başkanı Sinan Karavel, Ataşehir Giresunlular Derneği Başkanı Fatih Yelekoğlu, iş adamları ve Giresunlular katıldı.

Ümraniye Şerifali Mahallesinde  ‘Keyfi Ziyafet Restorant'da verilen yemeğe Ev sahipliğini yapan Gürbüz Ekinci yaptığı konuşmada; “Vekil adayımız Hasan Turan, Giresunlarla ilgili tüm çalışmalarımızda Federasyon başkanı olarak hep yanımızda oldu. Desteklerini hiçbir zaman esirgemedi. Onun için bizde kendisine destek vereceğiz. Hasan Turan, gönüllerin insanı.  Biz onun samimiyetine ve partiler üstü kimliğine inanıyoruz. Kendisini sizlerle tanıştırmak istedim. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim” dedi.

AK Parti 1.Bölge Milletvekili adayı Hasan Turan da; Beni sizlerle buluşturduğu için Gürbüz Ekinci’ye ve siz katılımcılara teşekkür ederim diyerek özetle şunları söyledi. “Giresun’ un bir evladı olarak Giresun camiasının oluşturduğu birçok derneğin her kademesinde çalıştım. Altı yıldan bu yana da Giresun Dernekleri federasyon başkanlığını yürütüyorum. Demografik anlamda hitap ettiğim kitle olarak bu bölgede 130 bin seçmen var. Siyasetin öznesi insandır.  En çok insana dokunan, yakın temas kuran, iletişimi olan, çevresi olan insanlar siyaset için en elverişli malzemedir. Bu meziyetleri taşıyan biri olarak bu bölgeden 12’nci sıradan aday gösterildim. Çalışmalarım üç bölgede de devam ediyor. Sizlerle de tanışmaktan mutlu oldum. Hayatım boyunca da en büyük sermayenin insan sermayesi olarak gördüm. İnsani teşekküllerde gönüllü olarak görevler üstlendim. Çevrem ne kadar geniş olursa kendimi o kadar zengin hissederim. Toplum projeleri ile ilgili nerede bir zemin varsa hayatım hep oralar da geçti. Bir sıfata sahip olabilirsiniz ama elinizde bir kartvizitiniz olmalı. Önemli olan onun karşılığını verip vermediğinizdir. İnşallah bugün tevdi edilen makamı da, yine makamın veriliş maksadına uygun olarak, milletin lehine koşturarak geçirmeyi Allah bize nasip etsin diyorum. Bu konuda hemşerilerimden dua ve destek talep ediyorum” diye konuştu. 








Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2015, 10:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109