Erol Kaya Ataşehir’de pazar ziyaret etti

Ak Parti Milletvekili ve 1. Bölge Milletvekili Adayı Erol Kaya Ataşehir’de halk pazarını ziyaret ederek alışveriş yapatı.

Erol Kaya Ataşehir’de pazar ziyaret etti
Erol Kaya Ataşehir’de pazar ziyaret etti

Ak Parti Milletvekili ve 1. Bölge Milletvekili Adayı Erol Kaya Ataşehir’de halk pazarını ziyaret ederek alışveriş yapatı.

Ataşehir’de halk pazarını ziyaret ederek alışveriş yapan Ak Parti Milletvekili ve 1. Bölge Milletvekili Adayı Erol Kaya, 4 Ekim’de açıklanacak AK Parti’nin beyannamesiyle daha güçlü bir vurguyla halktan oy isteyeceklerini belirterek, “Ben bu seçimlerin asıl belirleyicisinin samimiyet olacağına inanıyorum” dedi.

PAZARDAN ALIŞVERİŞ YAPAN AK PARTİLİ KAYA, 1 KASIM SEÇİMLERİNİ DEĞERLENDİRDİ

AK Parti İstanbul Milletvekili ve 1. Bölge Milletvekili Adayı erol köse, seçim çalışmalarını Ataşehir’de sürdürdü. Sabah saatlerinde Yeniçamlıca Mahalle Muhtarlığı’nı ziyaret ederek çalışmalarına başlayan Kaya, daha sonra mahallenin semt pazarına gitti. Burada pazarcı esnafını selamlayan ve onlarla sohbet eden AK Partili Kaya, kendisinin de pazarcılık yaptığını söyledi. İlginç diyalogların yaşandığı sohbetin ardından Kaya, alışveriş yaptı.

Seçim sürecini değerlendiren Erol Kaya, “Temennim, 1 Kasım seçimlerinde 7 Haziran tablosunun değişeceği bir iradenin tecelli etmesidir. Milletin vereceği oya hepimiz saygı duyacağız. Resmi olarak yaklaşık 1 haftadır çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tabi 7 Haziran gibi çok yoğun bir kampanya değil, millet de tabi daha sakin. Ama daha sahipli bir tablo gördüğümüzü ifade edeyim. Burada gördüğüm tablo; millet, 7 Haziran’da çıkacak tabloyu değiştirecek bir iradeyi sandığa yansıtacaktır. Bunu hep birlikte göreceğiz. Bizim üzerimize düşen bu tablonun değişmesi noktasında eksiklerimizi ifade etmek ve bunları düzelttiğimizi ortaya koymak. 4 Ekim’de sayın Başbakanımızın açıklayacağı seçim beyannamesi ile inanıyorum ki, daha güçlü bir vurgu ile milletten oy talep edeceğiz” dedi.

AK Parti’nin 4 Ekim’de açıklayacağı seçim beyannamesine de değinen Kaya, “AK Parti’nin seçim beyannamesinde gerek sosyal hayatla ilgili, gerek emeklilerle ilgili, işçilerle ilgili, gençlerle ilgili, kadınlarla ilgili çok geniş açıklamalar, projeler ve vaatlerimiz olacak. 7 Haziran seçimlerinde seçim vaatlerinin çok da sonuç almadığını gördük. Eğer böyle olsaydı,7 Haziran’da inanılmaz vaat yapanlar, bunun yarışmasını yapanlar vardı. Geçmişte de biz 2 anahtar vaat edenleri görmüştük. Ev ve araba vaat ediyorlardı. Ben bu seçimlerin asıl belirleyicisinin samimiyet olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Esas olanın milletle beraber olmak olduğunu vurgulayan AK Partili Kaya, “Bizim, insanlara hem ülkemizin geleceği hem milletimizle ilgili beklentilere cevap verme noktasında projelerimizi samimiyetle anlatmamız, dün, bugün ve yarın da milletle beraber olmamız, esas olan budur. Yoksa seçim vaatleri bir iradedir. Bunu yerine getirirsiniz. AK Parti bugüne kadar vaat ettiğini yerine getiren bir parti. Daha büyük vaatlerde de bulunabilir ama hesap kitabı ona göre yaptı. Şimdi yeniden 4 Ekim’de inşallah bu vaatlerimizi açıklayacağız. Bu vaatlerimizde de yine bu ülkenin geleceği ve milletimizin geleceği ile ilgili neler yapılması gerektiğini çok somut bir şekilde ifade edeceğiz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2015, 19:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER