Başbakan Tayyip Erdoğan’dan Ataşehir’e hizmet sözü

Başbakan Erdoğan, seçim yasaklarının bitimine saatler kala, AK Parti’nin Ataşehir’deki mitinginde 10 binlerce kişiye seslenerek, ilçenin başta mülkiyet sorunları olmak üzere tüm sorunların çözümü ve büyük bir kalkınma hamlesi için söz verdi. Erdoğan, “CHP’li belediye 5 yılda bu ilçeye ne yaptı.

Başbakan Tayyip Erdoğan’dan Ataşehir’e hizmet sözü
Başbakan Tayyip Erdoğan’dan Ataşehir’e hizmet sözü

Başbakan Erdoğan, seçim yasaklarının bitimine saatler kala, AK Parti’nin Ataşehir’deki mitinginde 10 binlerce kişiye seslenerek, ilçenin başta mülkiyet sorunları olmak üzere tüm sorunların çözümü ve büyük bir kalkınma hamlesi için söz verdi. Erdoğan, “CHP’li belediye 5 yılda bu ilçeye ne yaptı. Hiçbir şey. Ataşehir’i bizi yatırımlarımız büyüttü. İlçe belediyesi, büyükşehir ve merkezi hükümet el ele yepyeni bir Ataşehir doğacak” dedi.

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Pazar günü yapılacak seçimler öncesi son mitinglerinden birini Ataşehir’de yaptı. Sesinin kısılması nedeniyle dün Konya ve Kayseri mitinglerine katılamayan Başbakan Erdoğan, seçim yasaklarının bitimine saatler kala bugün Ataşehir’de halka hitap etti.  Küçükbakkalköy’de 10 binlerce kişinin katıldığı coşkulu mitingde seçim kürsüsüne ilk olarak AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu çıktı. Ataşehir’in kalkınması için hazırladıkları büyük projeleri anlatan Topu, başta tapu, imar ve mülkiyet sorunları olmak üzere ilçenin tüm sorunlarını çözmeyi taahhüt etti. Daha sonra söz alan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da, AK Parti’nin yönetiminde Ataşehir’in sorunlarını çözeceğini ve büyük bir kalkınma hamlesi yaşayacağını anlattı.

CHP’Lİ KARDEŞLERİM HİZMETE OY VERİN

Topbaş’ın ardından coşkulu kalabalığın destek sloganları eşliğinde konuşmasına başlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “CHP’li belediye 5 yılda Ataşehir’e ne yaptı. Hiçbir şey. Ataşehir bizim yatırımlarımızla, hizmetlerimizle bu kalkınmayı yaptı. Bu binalar, bu yatırımlar TOKİ’nin eseridir. CHP’li belediyeye rağmen Ataşehir bu hale geldi” dedi. AK Parti’li belediyenin yönetime gelmesi halinde başta tapu, imar ve mülkiyet sorunları olmak üzere tüm sorun çözümü için söz veren Başbakan Erdoğan, “Daha yapılacak çok iş var. İlçe belediyesi, büyükşehir ve merkezi hükümet el ele verdiğimiz zaman bütün sorunların üstesinden geliriz. Geçen seçimde 1500 oy farkla burayı kaybettik. Bu kez kaybetmeyeceğiz. Ev ev, kapı kapı dolaşacağız ve Ataşehir’de sandıkları patlatacağız.  Buradan CHP’ye gönül veren kardeşlerime sesleniyorum. İdeolojiye değil esere, hizmete oy verin” diye konuştu.

NİMETULLAH KARDEŞİMİ SİZLERE EMANET EDİYORUM

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu’ya kefil olduğunu belirten Başbakan Erdoğan, şöyle konuştu: “Daha güzel bir Ataşehir için, daha modern bir Ataşehir için genç, dinamik, yüreği hizmet sevdasıyla atan Nimetullah kardeşimi sizlere emanet ediyorum.”

Ataşehir’e gelişinde AK Parti’nin çok sayıda pankartının kesilip yırtılmış olduğunu gördüğünü belirten Başbakan Erdoğan, “Bunların kim olduğunu biliyorsunuz değil mi? Bunların işi gücü yakıp yıkmak” ifadelerini kullandı.

ATATÜRK SİZİ O KAPIDAN İÇERİ SOKMAZ

Konuşmasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na sert eleştiriler yönelten Başbakan Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun “Biz Atatürk’ün partisiyiz” şeklindeki ifadelerini anımsatarak, “Atatürk sağ olsa sizi o partinin kapısından içeri sokmak. Bırakın artık Atatürk’ü istismar etmeyi” diye konuştu. CHP’nin seçim senaryolarının Pensilvanya’da yazıldığını ifade eden Başbakan Erdoğan, CHP’nin İstanbul’da büyük miting dahi yapamadığını, ilçe mitingleriyle yetinmek zorunda kaldığını belirterek, “Ama biz Yenikapı’da büyük mitingi yaptık mı, gümbür gümbür yaptık mı? Ama görüyorsunuz bunlar yapamazlar” dedi.

HAŞHAŞİLER, ADİLER, ALÇAKLAR…

Dışişleri Bakanlığı’ndaki Suriye konulu gizli toplantının ses kayıtlarının internette yayınlanması olayına da değine Başbakan Erdoğan, şunları söyledi: “Milli Güvenlik Kurulu’nda toplantı yapıyoruz. Suriye’nin kuzeyinde Şah İsmail Türbesi’nin korunması konusunda karar alıyoruz. Ve MİT’e, Genelkurmay’a, Dışişleri’ne bununla ilgili çalışma yapın diyoruz. Bu konuda ülkemizin milli güvenliği konusunda yapılan toplantıyı birileri dinliyor. Dinledikleri yetmiyor sosyal medyada yayınlıyorlar. Bunlar Haşhaşiler, adiler, alçaklar… Bu vatana ihanet değil de nedir.” CHP ve MHP’yi bu kesimlerin arkasında durmakla suçlayan Başbakan Erdoğan, “Yarın vereceğiniz oylarla aynı zamanda bu ihanet şebekelerini sandığa gömeceksiniz” diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2014, 20:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER