Başbakan Ataşehir, Mimar Sinan Cami İnşaatını İnceledi

Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları 3.Olağan Kongresi'ne katıldıktan sonra İstanbul'a gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yapımı süren Mimar Sinan Cami inşaatında incelemelerde bulunmak üzere Ataşehir'e gitti.

Başbakan Ataşehir, Mimar Sinan Cami İnşaatını İnceledi

Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları 3. Olağan Kongresi'ne katıldıktan sonra İstanbul'a gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yapımı süren Mimar Sinan Cami inşaatında incelemelerde bulunmak üzere Ataşehir'e gitti.

İncelemeler sırasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da Başbakan'a eşlik etti. İnşaata ilişkin görevlilerden bilgi alan Erdoğan'ın baret taktığı görüldü. Yaklaşık yarım saat süren incelemerin ardından Erdoğan, işçilerle fotoğraf çektirdi.

Cami inşaatından ayrılan Başbakan Erdoğan, daha sonra Batı Ataşehir Şirin Taksi durağına giderek şoförlerle sohbet etti. Çıkışta taksi şoförleriyle hatıra fotoğrafı çektiren Erdoğan, duraktan ayrıldıktan sonra yolda gördüğü bir aileyle sohbet etti ve çocuklarına oyuncak hediye etti.

Erdoğan ardından eski Yenidoğan Belediye Başkanı Mahmut Vanlıoğlu'nun oğlu Muhammet Vanlıoğu ile Tuğba Tanuğur'un Feshane'deki düğününe katıldı ve nikah şahitliğini yaptı. - İstanbul

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2012, 21:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER