ATAŞEHİR’E YAKIŞIR BAŞKAN ADAYI OSMAN ARIKAN

Ataşehir’in en köklü kuruluşlarından olan Avicenna Hastanesi’nin yönetim kurulu başkanı Uzm.Dr.Osman Arıkan da AK Parti Ataşehir Belediye başkanlığı için adaylık başvurusunu yaptı.

ATAŞEHİR’E YAKIŞIR BAŞKAN ADAYI OSMAN ARIKAN

         ATAŞEHİR’E YAKIŞIR BAŞKAN ADAYI OSMAN ARIKAN

              Recep Kenan/Ataşehirweb.com

Ataşehir’in en köklü kuruluşlarından olan Avicenna Hastanesi’nin yönetim kurulu başkanı Uzm.Dr.Osman Arıkan da AK Parti Ataşehir Belediye başkanlığı için adaylık başvurusunu yaptı.
             
 Uzun yıllardan beri Ataşehir’de yaşamakta ve hekim olarak görev yapmakta olan Dr.Osman Arıkan halkın içinde ve halkla kaynaşmış mütevazı, çok sempatik bir hekim. Sempatik yüzünün arkasında durmak bilmeyen disiplinli bir çalışma temposuna sahip. Son derece yüksek özgüveni gözlerinden okunuyor. Üslubu ve yaklaşımı bizi adeta hipnotize etti.

Kendisi Sivas doğumlu. Ailede Malatya kökeni var. Anadolu kültürüyle yoğrulmuş bir İstanbul  beyefendisi. Üniversite yıllarından beri İstanbul’da bulunmuş Osman Arıkan. Uzman olur olmaz özel teşebbüsü tercih etmiş. Öğrenim hayatı ve çalışma hayatı başarılarla dolu. Çalışma kadrosu onu sempatikliğinden dolayı çok seviyor ama disiplininden de çekindiklerini söylüyorlar.
              
  Siyaseti düşünmezken yakın dostlarının ve çalışma arkadaşlarının ısrarı ile Ataşehir Belediye Başkanlığı için kollarını sıvamış. Sadece ülkesine ve milletine hizmet edebilmek gayesinde olduğunu belirtiyor. İstanbul’u ve içinde bulunduğu ilçesini Ataşehir’i çok seviyor. Bu nedenle de siyasete girişini yerinde hizmet verebilmek amaçlı olarak Belediye Başkanlığı seçimlerinden yana kullanmış.

Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı Uzm.Dr.Osman Arıkan, yaptığımız söyleşide şöyle konuştu;
 ‘’ Ataşehir’de yaşayan bir birey olarak halkımıza ve bölgemize hizmet etmenin görev ve sorumluluğu olduğu bilincindeyiz. Öğrencilik yıllarımızdan itibaren sahip olduğumuz misyon ve felsefeden hiçbir zaman ayrılmadım.  Öğrencilik yıllarımda, şu anda Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan‘ın ve meclis başkanımız Mehmet Ali Şahin beyin seçim çalışmalarında özverili çalışmalar yaptım. Zor ve sıkıntılı yıllardı. Şimdi hamdolsun ülkemiz yaşam standartları açısından çok büyük mesafeler katetti. Demokratikleşme yolunda adeta çağ atladık. Bu ülkenin zencileri de insan olduğu ve vatandaş olduğuna vakıf oldular. Bu yolda katkıları olanlara minnettarım.
              Yerel seçimlerin yaklaştığı son dönemde halkımızın kendisinden olan, derdiyle dertlenen, kendisi ile sevinen yöneticilere teveccüh göstermiş olduğunu görmekteyiz. Belediye başkanlarının o bölgeye ait bireylerden seçilmesi gerekliliği bilincindeyiz. Dışarıdan atama adayların, bölgeye intibak sürecinin bir kayıp olduğu ve doku uyuşmazlığı beklenen bir aşikardır. Biz Ataşehir halkının sorunlarını ve isteklerini bilen ekiple göreve talip olduk.

Bizim davamız halkımıza hizmet davasıdır. Bizim hedefimiz kuruluş hedefine uygun olarak Ataşehir’i İstanbul’un en güzide ilçesi ve en modern kenti haline getirmektir. Hizmetlerimizi verirken ayrım yapmaksızın hiç kimseyi veya grubu ötekileştirmeksizin adil, demokratik ve şeffaf  olmak prensibimiz olacaktır. İdeallerine ulaşmış bir hekim olarak şu andan itibaren düşüncem ve isteğim; vatanıma ve milletime hizmet etmektir. Bunu en üst düzeyde icra etmek için var gücümüzle gayret göstereceğiz.’’
 

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2013, 08:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER