Ataşehir'de 3 Bin Ak Partili “sevgi yürüyüşü” Düzenledi

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından 3 bin kişinin katıldığı “sevgi yürüyüşü” düzenlendi.

Ataşehir'de 3 Bin Ak Partili “sevgi yürüyüşü” Düzenledi

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından 3 bin kişinin katıldığı “sevgi yürüyüşü” düzenlendi.

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA

Ataşehir’de adım adım iktidara doğru yürüyen AK Parti’nin İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen “sevgi yürüyüşüne”, soğuk hava ve sağanak yağmura rağmen 3 bin kişi katıldı.

Ferhatpaşa son duraktan başlayan ve Yeni Çamlıca Dursunbey caddesinde sona eren 4 kilometrelik yürüyüş,  yaklaşık 3 saat sürdü. Yürüyüşe AK Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Naim Yağcı, Kadın Kolları Başkanı Pınar Kandemir Hacıbektaşoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kiraz, SKM Başkanı Şengül Karslı, meclis üyesi adayları ve binlerce  partili katıldı. Yürüyüşe; seçim çalışmaları sırasında küçük bir kaza geçiren ve doktorlar tarafından yürümesine izin verilmeyen AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu katılamadı.

Konuyla ilgili görüşlerine başvurduğumuz Av. Nimetullah Topu yaptığı açıklamada, “Maalesef katılmayı çok istediğim bu yürüyüşte olamadım. Ama ben olamasam da teşkilatımız binlerce Ataşehirliyle bu yürüyüşü gerçekleştirdiler. Tüm partililerimize bu soğuk ve yağışa rağmen katıldıkları için saygı ve sevgilerimi sunuyorum. İnşallah yürünen bu yolun sonunda AK Partili olmaya hazırlanan Ataşehir Belediyesi görünüyor. Bu kalabalık Ataşehir’in hizmete olan özleminin göstergesidir. Bunu gittiğimiz her programda insanlarımızın  coşkusu ve yoğunluğundan net bir şekilde görebiliyorum. Halkımız hizmete susamıştır, belediyeciliği su dağıtmak zanneden zihniyet artık yolun sonuna gelmiştir.
İnşallah Ataşehir 30 mart sabahı AK Parti'li olacak.” diye konuştu.

3 bin kişiye Mevlana ve Ferhatpaşa mahallesinden geçerken halktan da yoğun katılım oldu. Soğuk havaya ve sağanak yağmura rağmen 4 kilometre yolu bayraklarla, şarkılar eşliğinde coşkuyla tamamlayan kalabalık, yoldan geçen vatandaşlara bol bol karanfil dağıttı. Yürüyüş sonunda Yeni Çamlıca mahallesi AK Parti seçim irtibat bürosunun da açılışı gerçekleştirildi.


Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2014, 00:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER