Ak Parti Sokak İftarlarına Yenisahra Barbaros’tan Başladı

İBB'nin Katkısı, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı ile Yenisahra ve Barbaros Mahalle teşkilatlarının Sütçü Yolu Caddesi’nde düzenledikleri Ramazan aynın ilk toplu iftar yapıldı.

 Ak Parti Sokak İftarlarına Yenisahra Barbaros’tan Başladı
Ak Parti Sokak İftarlarına Yenisahra Barbaros’tan Başladı

Recep Kenan/itvhaber.com

İBB'nin katkısı, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı ile Yenisahra ve Barbaros Mahalle teşkilatlarının Sütçü Yolu Caddesi’nde düzenledikleri Ramazan aynın ilk toplu iftar programı yapıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin katkısı, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı ile Yenisahra ve Barbaros Mahalle teşkilatlarının düzenledikleri Ramazan aynın ilk toplu iftar programı Yeni Sahra Mahallesi ve Barbaros Mahallesi sakinlerinin katılımıyla Sütçü Yolu Caddesi’nde gerçekleştirildi.

Ramazan ayının 3. günü Yenisahra ve Barbaros sakinlerinin birlikte katıldığı toplu iftar programına Ak Parti İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, Ak Parti Ataşehir Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Sinan Ayrancı, Ak parti İlçe yöneticileri, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kiraz, Kadın Kolu yöneticileri, Belediye Meclis Üyesi Adayı Selami Kaplan, Ak Parti Yenisahra ve Barbaros mahalleleri başkan ve yöneticileri katıldı. 

Birlikte yapılan iftar öncesi yaptığı kısa konuşmada birbirlerini tanımayanların aynı masada ve karşılıklı iftar açtığına dikkat çeken Ak Parti İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, “Şükürler olsun ki yeni ve yine bir Ramazan”a girdik. Ramazan kardeşlik ayı, Ramazan paylaşma ayı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi de; ‘Paylaş ki kardeş olasın’ temasıyla bu yıl ki iftarlarımızı organize ediyor. İBB Başkanımız Kadir Topbaş’a ve geleneği başlatan Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum. Bizler yardımlaşmayı seven bir ekibin kadrolarıyız. Hizmet etmek için sizlerden dua bekliyoruz. Sayın Başbakanımız 12 yılda çok faklı yere getirdiği memleketimizde aşkla, şevkle devam ettiriyor bu yürüyüşünü. Allahın izni ile sizlerin desteği ile hem Büyükşehirde, hem Merkezi hükümette ve yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçiminde vereceğiniz destekle çok daha başarılı hizmetler yapacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2014, 10:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER