Ak Parti Ataşehir’den Vefa İftarı

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen Vefa İftarı’na teşkilatlar hem de protokol yoğun ilgi gösterdi.

Ak Parti Ataşehir’den Vefa İftarı
Ak Parti Ataşehir’den Vefa İftarı 

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen Vefa İftarı’na  teşkilatlar hem de protokol yoğun ilgi gösterdi.

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı Vefa İftarı’na hem teşkilatlar hem de protokol yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı iftar buluşmasında yapılan konuşmalarda birlik beraberlik mesajları verildi. 17 Haziran Cuma günü İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen Vefa İftarı’na AK Parti İstanbul Milletvekilleri ve MKYK Üyesi Dr. Ravza Kavakçı Kan, İsmet Uçma, Osman Boyraz, 25. Dönem Milletvekili Şebnem Koçakelçi, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcıları Muharrem Ödemiş, Ahmet Cin, AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, AK Parti 1. Bölge Milletvekili Adayları, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Küçükkapdan ile Maliki Ejder Batur, AK Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Ataşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yasin Görgülü, belediye meclis üyeleri, 3 kademe ilçe yönetim kurulu üyeleri, geçmişte emek vermiş teşkilat mensupları ve mahalle teşkilatları katıldı.

İlçesindeki yoğun iftar temposuna rağmen İstanbul'un çalışkan İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı'yı bu vefa gecesinde yalnız bırakmayarak vefalı bir siyasetçi olduğunu gösteren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Diyarbakır'ın Sur İlçesinde yaptıkları iftardaki kardeşlik ve samimiyet bağlarının daha güçlendiğinden özellikle bahsetti. Başkan Can, bu birlik ve beraberliğin devam ettiği sürece Türkiye'ye kimsenin zarar vermeyeceğini de ifade etti. 

AK Parti Ataşehir İle Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, ‘Kuruluşundan bu yana teşkilatımızın müşahitlik görevinden ilçe başkanlığı görevine, aday adaylığından adaylığa, meclis üyeliğine kadar, AK Parti Ataşehir teşkilatımızın herhangi bir kademesi ya da biriminde emeği olan tüm kardeşlerimizin davetli olduğu, "AK Ataşehir Teşkilat ve Vefa İftarı"na bizzat katılan, katılamayıp gönülleriyle bizimle olan tüm AK gönüllü kardeşlerime, teşkilat vefalılarına ve dostlarına, öznesi oldukları iftarımızı anlamlı hale getirdikleri için şahsım ve tüm teşkilat mensubu kardeşlerim adına gönülden teşekkür ediyorum. Muhabbetin, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin bir kez daha yaşandığı çok güzel bir geceydi" dedi. 

AK Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı Vefa İftarı’na katılan AK Parti İstanbul Milletvekili ve MKYK Üyesi Dr. Ravza Kavakçı Kan, hükümetin icraatları ve ülkedeki sıcak gelişmelerle ilgili katılımcıları bilgilendirdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER