Ak Parti Ataşehir İlçe Seşiminde, Tek Aday Tek Liste

Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı 3. Olağan kongre hazırlıkları tamamlandı ve kongre için geri sayım başladı.

Ak Parti Ataşehir İlçe Seşiminde, Tek Aday Tek Liste
Ak Parti Ataşehir İlçe Seşiminde, Tek Aday Tek Liste

Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı 3. Olağan kongre hazırlıkları tamamlandı ve kongre için geri sayım başladı.

29 Kasım 2014 Cumartesi akşamı gerçekleşen AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı Olağan Koordinasyon Toplantısına AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı  Ömer Seyfi Aktülün, İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyesi  Faruk Bilal Şener, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Ataşehir'den Sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyesi  Av. Şeyma Yıldırım Döğücü, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı ve İlçe Başkan Adayı  Av. Mustafa Naim Yağcı, İlçe 3 Ana Kadame Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı için geçtiğimiz günlerde adaylığını ilan eden İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Turan Durmuşoğlu katılım sağladılar.

AK Parti kültüründe "İSTİŞARE"nin vazgeçilmez bir yöntem olduğunun altı çizilerek, bugüne kadar hep böyle uygulanarak devam eden kültürümüz neticesinde yine AK Parti Genel Merkez ve Üst Kurullarımızın yaptığı derinlemesine istişareler neticesinde önerilen adayların kongrelerde teşkilatlar tarafından büyük hüsnü kabul gördüğünü vurgulayan;

AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı  Ömer Seyfi Aktülün ve Ataşehir'den Sorumlu AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi  Av. Şeyma Yıldırım Döğücü yaptıkları konuşmalarında Yeni Türkiye Yolunda, Birlik ve Beraberliğe değinerek;

Ataşehir 3. Olağan Kongresinde Genel Merkez ve İstanbul İl Başkanlığı'nın desteklediği AK Parti Ataşehir İlçe Başkan Adayı ve aynı zamanda AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Sn. Av. M. Naim YAĞCI'nın "TEK ADAY, TEK LİSTE" şeklinde kongre sürecinde yola devam edeceğini ve  Turan DURMUŞOĞLU'nun bu kongre sürecinde adaylıktan çekilerek Ataşehir'in mevcuttaki birlik ve bütünlüğüne katkıda bulunduğunu resmi olarak açıkladılar.

"Kazanan, Birlik İçinde AK ATAŞEHİR Oldu"

30 Kasım 2014, Pazar günü, saat 15:00'da Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi'nde gerçekleşecek olan AK Parti Ataşehir 3.Olağan Kongremizin, AK Parti Üst Kurullarının desteklediği AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı ve İlçe Başkan Adayı Av. Mustafa Naim YAĞCI'nın ev sahipliğinde bayram havasında geçmesini temenni ettiklerini açıkladılar.

Parti Üst Kurullarımızın istişareler neticesinde almış oldukları kararın Ataşehir için isabetli bir karar olduğuna ve 3. Olağan Kongremizde  Av. Mustafa Naim YAĞCI'nın Ataşehir Teşkilatınca büyük bir hüsnü kabul göreceğine inançlarının tam olduğunu belirterek, Ataşehir 3. Olağan Kongresinin Hayırlara Vesile Olmasını Temenni Ettiler.



Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2014, 11:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER