“Ustalık döneminde Bartın’a 783 milyon TL yatırım yapacağız!”

“Ustalık döneminde Bartın’a 783 milyon TL yatırım yapacağız!”

“Ustalık döneminde Bartın’a 783 milyon TL yatırım yapacağız!”
Ak Parti Bartın milletvekili ve aday Yılmaz Tunç Ulus’un köylerinde konuştu; “Ustalık döneminde Bartın’a 783 milyon TL yatırım yapacağız!”

Seçim çalışmalarını merkez ve köylerde sürdürmeye devam eden Ak Parti Bartın milletvekili ve adayı Yılmaz Tunç, Ulus’a bağlı Arpacık, Kirazcık, Abdurrahman, İgneciler ve Aşağıköy’lerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Kamu kurumları, STK, esnaf ziyaretlerini sürdüren Ak Parti Bartın milletvekili adayı Yılmaz Tunç seçim çalışmalarına Bartın’ın en ücra köşelerindeki köylerinde de devam ediyor. İl Başkanı Yaşar Arslan ve İl Genel Meclis üyesi Musa Gürüz ile Ulus ilçe teşkilat üyelerinin eşlik ettiği gezilerde ilk olarak Arpacık köyüne giden milletvekili Yılmaz Tunç, burada köyde yaşayan vatandaşlara seslenerek Türkiye’nin 8,5 yılda geldiği noktadan bahsetti. 2002 öncesinde IMF’den borç almak için kuyruğa giren Türkiye’nin bugün bölgesinde güçlü ve lider olduğunun altını çizdi.

Bu ülkede muhalefet laftan başka ne üretti?

Milletvekili ve adayı Tunç;”Ak Parti iktidarı ile ülkemizin geldiği nokta orda! Hala bu durumu kabullenmek istemeyenler var. Tüneller, Viyadükler, Tüp geçitler, duble yollar, tarımsal ve hayvancılık destekleri, eğitim destekleri, sanayi ve teşvik destekleri, sağlık yatırımları ve birçok yatırım bu dönemde yanı Ak Parti İktidarı döneminde yapıldı. Muhalefet ise hep laf üretti. 2002 öncesinde insanlarımız sağlık alanında ilaç kuyruklarında, hastane kuyruklarında tek hastaneye gitme mahkûmiyetini yaşıyordu. O günleri maalesef çabuk unutanlar var. Bu gün vatandaşımız istediği hastaneye giderek muayene olabiliyor. Tam gün yasasını çıkardık fakat CHP bunu hemen Anayasa Mahkemesine taşıdı. Öğleden sonra hastanelerde doktor bulamıyorduk. Biz tam gün yasasını çıkarırken muhalefet vatandaşın yararına olan birçok yasal düzenlemeyi Anayasa mahkemesine götürerek iktidarın değil vatandaşın önüne engel koydu” dedi.  
Bartın’ı 783 Milyon TL yatırım bekliyor!

Bartın’ı her alanda kalkındırmak için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden milletvekili Yılmaz Tunç;”Bu gün hızla gelişen bir Bartın görüyoruz. Bartın artık kabuğunu kıran bir şehir oluyor. Markalaşma yolunda emin adımlarla yürümeye başlayan Bartın’ımızda biz ustalık döneminde 783 Milyon TL yatırım ile birçok projeyi tamamlayacağız. Bunların başında Kozcağız Barajı, Kirazlıköprü Barajının tamamlanması ve su tutması, Amasra tüneli, Kozcağız – Bartın arası duble yol çalışması, Kozcağız – Kumluca arası yol çalışması, Bartın – Arıt – Aydınlar karayolunun tamamlanması, Karabük – Abdipaşa arası duble yol çalışmasının tamamlanması, Amasra – Kurucaşile yol çalışmasının tamamlanması, Ulus – Drahna – Cide bağlantı yolunun bitirilmesi, Bartın Adalet Sarayı, Bartın Üniversitesi Kampüs alanının yapılması gibi daha birçok irili ufaklı projenin gerçekleşmesi açısından ustalık dönemi Bartın’ın 2023 hedefine ulaşması için çok önemli! Biz Bartın’ı meclisimizde iktidar partisi olarak iki milletvekili ile temsil etmek istiyoruz. İki milletvekili ile hizmetler daha hızlı gelecek ve sorunlar daha kolay çözülecek” diyerek ustalık döneminde gerçekleşecek projelerden bahsetti.

Milletimiz daha çok aş iş için istikrara oy verecek!

Tunç;”İstikrar ortamı sürdükçe Türkiye ile birlikte Bartın’da kalkınacak ve bu gün OSB’de 30 fabrika sayısı birkaç yıl sonra 40-50’ye çıkacak. Her fabrika en az 500-1000 arasında işçi çalıştırarak işsizlik sorununa da çözüm olacak. Biz muhalefet gibi laf siyaseti yapmıyoruz! Biz Proje siyaseti yapıyoruz! Projelerimizle konuşuluyor ve yaptıklarımızla anılıyor. Onlarsa bu ülkeyi 2002 öncesinde koalisyon hükümetleri ile ne kalkındırdılar ne de muasır medeniyetler seviyesine çıkardılar. Türkiye’yi ulu önder Atatürk’ün ifade ettiği muasır medeniyetler seviyesine Ak Parti iktidarı taşımaya devam ediyor. 2023 hedefinde hızla ilerleyen bir Türkiye tablosu var. Tabi bazıları bu tabloyu kendilerine göre yorumladıkları için söyledikleri de uyuşmuyor” dedi. Tunç ve beraberindekiler daha sonra Kirazcık, Abdurrahman, İğneciler ve Aşağıköy’deki vatandaşlarla bir araya gelerek vatandaşlardan 12 Haziran seçimleri için destek istedi ve “İstikrara oy veriniz” dedi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109