Fatih Yelekoğlu’nun Baba Acısı

Ataşehir Giresunlular Derneği Başkanı Fatih Yelekoğlu, babası Dursun Yelekoğlu’nun vefatıyla derin bir acı yaşadı.

Fatih Yelekoğlu’nun Baba Acısı

Fatih Yelekoğlu’nun Baba Acısı

Ataşehir Giresunlular Derneği Başkanı Fatih Yelekoğlu, babası Dursun Yelekoğlu’nun vefatıyla derin bir acı yaşadı. Tedavi gördüğü hastanede 69 yaşında hayata gözlerini yuman Dursun Yelekoğlu, ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

Merhum için Ferhatpaşa Merkez Camii’nde düzenlenen cenaze töreninde, Ataşehir’in siyasi ve toplumsal temsilcileri bir araya geldi. Cenaze namazının ardından Dursun Yelekoğlu, Başıbüyük Mezarlığı’nda dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Törene; Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı ve CHP Meclis Üyesi Ekrem Köse, AK Parti Ataşehir eski ilçe başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, MHP Ataşehir İlçe Başkanı Burak Terzi, önceki dönem MHP İlçe Başkanı Muhammet Sadun Bizel, mahalle muhtarları, meclis üyeleri, Giresun dernek üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılarak Yelekoğlu ailesine taziyelerini iletti.

Toplumsal birlik ve dayanışmanın örneği olan cenaze merasiminde, Ataşehir halkı Yelekoğlu ailesinin acısını paylaştı. ANIM MEDYA ailesi olarak, merhuma Allah’tan rahmet; Fatih Yelekoğlu ve ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2025, 19:03

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER