Fıstıklı & Kaymaklı Yaz Gülü

Temmuz ayı boyunca sunulacak Fıstıklı & Kaymaklı Yaz Gülü tatlısı ile misafirlerine hoş bir sürpriz yaptı.

Fıstıklı & Kaymaklı Yaz Gülü
 Fıstıklı & Kaymaklı Yaz Gülü

Geleneksel lezzetlerin vazgeçilmez adresi Özsüt, sadece Temmuz ayı boyunca sunulacak Fıstıklı & Kaymaklı Yaz Gülü tatlısı ile misafirlerine hoş bir sürpriz yaptı.

Ödüllü Şef Yunus Emre Akkor imzalı tatlı; baklava yufkası, fıstık, kaymak, irmik ve şerbetle hazırlanan enfes bir lezzet olarak Özsüt mağazalarında yerini aldı.

Özsüt, Temmuz ayı için misafirlerine çok tatlı bir sürpriz yaptı. Osmanlı ve Ortadoğu mutfakları üzerine çalışmaları ile bilinen Ödüllü Şef Yunus Emre Akkor tarafından hazırlanan Fıstıklı & Kaymaklı Yaz Gülü, sadece bir ay boyunca sunulacağı Özsüt mağazalarında lezzet şöleni yaşatacak.

Yunus Emre Akkor, Fıstıklı & Kaymaklı Yaz Gülü’nde, Osmanlı Sarayı’nın vazgeçilmez tatları baklava ve irmiği, çok farklı bir şekilde bir araya getirdi. Baklava yufkası, fıstık, kaymak, irmik ve şerbet ile hazırlanan tatlı, lezzetiyle olduğu kadar görüntüsü ve sunumu ile de yaza ayrı bir tat katacak.

Yalnızca Temmuz ayı boyunca sunulacak Fıstıklı & Kaymaklı Yaz Gülü tatlısı ile Özsüt misafirleri, Osmanlı’dan günümüze uzanan bir lezzet yolculuğuna çıkacak.

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2017, 20:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER