ÜSKÜDAR’DA ÇOCUKLAR EĞLENCEYE DOYDU

Gerçekleştirdiği etkinliklerle çocukların dostu olan Üsküdar Belediyesi, yüzlerce çocuğu gönüllerince eğlenebilmeleri için bir araya getirdi.

ÜSKÜDAR’DA ÇOCUKLAR EĞLENCEYE DOYDU
 ÜSKÜDAR’DA ÇOCUKLAR EĞLENCEYE DOYDU

Gerçekleştirdiği etkinliklerle çocukların dostu olan Üsküdar Belediyesi, yüzlerce çocuğu gönüllerince eğlenebilmeleri için bir araya getirdi. 7-14 yaş arası çocukların katıldığı etkinlikte çocuklar birbirinden renkli etkinliklerle hafta sonunun tadını çıkardı.

Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen: “Yarınlarımızı emanet edeceğimiz bu yavrularımızın hem kişisel hem de toplumsal anlamda güçlü karakterli, ahlaklı ve imanı, ihlası, samimiyetiyle milli ve manevi değerlerine sadık gençler olması lazım.”


Birbirinden farklı ve topluma dokunan etkinlikleriyle dikkati çeken Üsküdar Belediyesi bu kez çocukları eğlenceli bir etkinlikte buluşturdu. Üsküdar Çavuşdere Spor Salonunda Katar Yardım Derneği’nin desteği ile gerçekleştirilen etkinlikte 7-14 yaş arasındaki çocuklar hayli eğlenceli aktivitelerle hafta sonunu değerlendirme imkanı buldular.

Çeşitli spor etkinliklerinin yanı sıra sihirbaz ve jonglör gösterisi çocukların büyük ilgisini çekti. 450’nin üzerinde yetim ve öksüz çocuğun buluştuğu etkinlikte Üsküdar Bilgi evleri tekvando gösterisi yaparken çocuklar zaman zaman oyun oynayıp müzik eşliğinde dans ettiler.

Türkiye’nin güçlü ve ahlaklı bir nesil üzerinde şekilleneceğini söyleyen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “çocuklarımıza ne yapsak azdır” dedi.

“Bizler biliyoruz ki gelecek nesillerimiz, gelecek Türkiye çocuklarımızın omuzları üzerinde şekillenecektir. Üsküdar’ımızda çocuklarımız için ne yapsak azdır. Katar Hayır Derneği ve yöneticilerine bu etkinliğe yönelik katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Çocuklarla ilgili çalışmalarımızı asla erteleyemeyiz. Bir yıl bile gecikmek bir nesli kaybetmek demek gibidir ki Allah muhafaza. Bu çocuklarımız bizim en büyük zenginliğimiz. Toplum olarak, millet olarak nasıl ki geleceğin güçlü Türkiye’sini çocukların omuzlarında şekillendireceksek işte bu çocuklarımızın da güçlü olması lazım. Yarınlarımızı emanet edeceğimiz bu yavrularımızın hem kişisel hem de toplumsal anlamda güçlü karakterli, ahlaklı ve kişisel anlamda güvendiğimiz imanı, ihlası, samimiyetiyle milli ve manevi değerlerine sadık gençler olması lazım.”

Velilerin ve ailelerin de yakından takip ettiği etkinlikte çocuklar gün boyu doyasıya eğlendiler, birbirleriyle sosyalleşme imkanı buldular. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen çocuklara yönelik etkinliklerin baharla birlikte yoğunlaşarak devam edeceğini söyledi.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109