ÜMRANİYE’DE SİLAHLI PTT SOYGUNU

ÜMRANİYE’DE SİLAHLI PTT SOYGUNU

ÜMRANİYE’DE SİLAHLI PTT SOYGUNU
Ümraniye’de bir PTT şubesine gelen soyguncu görevliyi silahla tehdit ederek kasada bulunan 4 bin lirayı alarak kaçtı. Polis soyguncunun yakalanması için araştırma başlattı.

Yavuztürk Mahallesi Karadeniz Caddesi üzerindeki PTT Şubesine saat 15.00 sıralarında gelen silahlı bir soyguncu şubede bulunan görevliyi silahıyla tehdit ederek kasada bulunan paraları vermesini istedi. Kasada bulunan 4 bin lirayı alan soyguncu daha sonra yaya olarak kaçtı. Silahlı soyguncu Karadeniz Caddesi üzerinde bir süre yaya olarak koştuktan sonra kendisini bekleyen bir otomobile binerek kaçmayı başardı. PTT şubesinde çalışan görevlinin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevkedildi. Görgü tanıkları ise silahlı bir kişinin PTT şubesindeki görevliyi etkisiz hale getirdiğini daha sonra dışarıda bekleyen otomobile binerek uzaklaştığını söyledi.  Soygun sırasında PTT şubesinde güvelik görevlisi olmadığı ve içeride bir görevlinin bulunduğu öğrenildi.
Olay yeri inceleme ekipleri PTT şubesinin içinde ve kapısında parmak izi çalışması yaptı. PTT şubesindeki ve çevredeki kamera kayıtlarını da inceleme altına alan polis ekipleri soyguncunun yakalanması için geniş kapsamlı çalışma başlattı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109