ÜMRANİYE BELEDİYESİNDEN YENİ BİR HİZMET, ÇÖZÜM MERKEZİ

ÜMRANİYE BELEDİYESİNDEN YENİ BİR HİZMET, ÇÖZÜM MERKEZİ

ÜMRANİYE BELEDİYESİNDEN YENİ BİR HİZMET, ÇÖZÜM MERKEZİ
ÜMRANİYE BELEDİYESİNDEN YENİ BİR HİZMET, ÇÖZÜM MERKEZİ

Ümraniye Belediyesi yenilikçi ve bütüncül belediyecilik ilkesini hayata geçirmek için vatandaş merkezli projeleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu doğrultuda bir dizi projeyi hayata geçiren belediyemiz, Çözüm Merkezleri (Mahalle İrtibat Ofisleri), Çağrı Merkezi ve Taff Phone ücretsiz telefon hatlarının yer aldığı yeni iletişim sistemi ile vatandaşlarımızla iletişimini en üst düzeye çıkarıyor. Hizmetlerimizin Ümraniyelilerce yerinde takibini sağlayacak bu yenilikler aracılığıyla vatandaşlarımız da Sayın Belediye Başkanımızla doğrudan iletişim imkânı bulmuş olacaklar.

3 Adet Yeni Beyaz Masa Mahalle İrtibat Ofisi: Yeni sistemle birlikte, hilal görünümünde tasarlanarak yapılaştırılan 3 çözüm merkezi oluşturuldu. Şubelerin biri belediye binamız önünde, ikincisi Son Durak Saat Kulesi mevkiinde, üçüncüsü ise Dudullu Meydanda kuruldu. Sorunlarını belediye binamıza kadar gelerek çözmeye çalışan vatandaşlarımız, ilçemizin 3 noktasına kurduğumuz bu ofislerde sorunlarını daha pratik bir şekilde çözme kavuşturabilecekler. Vatandaşlarımız, ana binamıza gelmeden dilekçe verilebilecek, şikayet ve öneriler aktarılabilecek, bilgi alınabilecek ve online tahsilat yapılabilecekler.

Sayın Başkanımızla Online Görüşme İmkanı: Yapılan yenilikler kapsamında, bu merkezlerde bulunan videophone aracılığıyla, irtibat ofisine gelen vatandaşlar (o an makamında ve online ise) Belediye Başkanımız Sayın Hasan Can ile görüntülü konuşma imkanı bulabilecekler. Ayrıca Belediye Başkanımız Sayın Hasan Can uygun zamanlarda Çağrı Merkezi’ne gelen telefonlara bizzat kendisi cevap vererek, vatandaşların sorun ve talepleriyle birebir ilgilenecek.

Ahizenin Öteki Ucundayız: Projeler kapsamında kurduğumuz yeni bir sistemle, belediyemize gelecek telefon çağrılarını da vatandaşın ayağına götürecek özel bir Çağrı Merkezi modülünü de hayata geçirdik. Mahallesindeki bölgesindeki sorun, öneri şikâyet veya dileklerini belediyemize telefon ile bildirmek isteyen vatandaşlarımız için sokakta çözüm üretecek 15 Adet Ücretsiz Taff Phone (ATM Telefon) yerleştirdik. Böylece ahize kaldırıldığında 444 9 822 no’lu belediyemiz hattı devreye girecek ve vatandaşlarımız numara çevirmeden ücretsiz olarak belediyemizin Çağrı Merkezi birimine ulaşabilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER