ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANI HASAN CAN’DAN BİR KALICI ESER DAHA

ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANI HASAN CAN’DAN BİR KALICI ESER DAHA

ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANI HASAN CAN’DAN BİR KALICI ESER DAHA
Aynı gün içerisinde Huzur ve N.Fazıl mahallelerine sağlık ocakları açılışı yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan, kısa bir süre önce Ümraniye Belediyesince yapımı tamamlanan Aşağı Dudulu Mahalle Muhtarlığının açılışını düzenlenen bir törenle yaptı.    

İlçede bulunan kamu kurum ve kuruluşlarına her vesile ile katkılarda bulunan Ümran Belediye Başkanı Hasan Can, ilçe genelinde mahallelere yaptırdığı yeni muhtarlık binalarını hizmete açmaya devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen bir törenle Aşağı Dudulu Mahalle Muhtarlığının açılışı yapıldı. Açılışa Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra, Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayları Oktay Seral, Serkan Bayram, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Celal Erdoğan, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

MAHALLE MUHTARINDAN BAŞKAN HASAN CAN’A TEŞEKKÜR

Programda kendilerine verdiği katkı ve destekten dolayı Başkan Hasan Can’a teşekkür eden Aşağı Dudulu Mahalle Muhtarı Mustafa Aydın, yeni yapılan muhtarlık binasının hizmetlerde önemli avantajlar sağlayacağını söyledi. Başkan Hasan Can’ın kendilerine hep destek olduğunu ifade eden Aydın, bugüne kadar muhtarlık hizmetleri noktasında ilettikleri hiçbir talebin geri çevrilmediğini belirterek Başkan Hasan Can’a katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

BAŞKAN HASAN CAN: ‘MUHTARLARIN YÜKÜ HAFİFLİYOR’  

Düzenlenen törende konuşan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, kendi asli görevlerinin yanında, ilçede bulunan tüm kamu kurum ve kuruluşlarına büyük katkılarda bulunduklarını söyledi. Nüfus bakımından kalabalık olan mahallelerde muhtarlık hizmetlerinin de ağır bir yük olduğunu hatırlatan Başkan Hasan Can, yaptırdıkları yeni binaların bu yükün hafiflemesinde önemli fonksiyon üstlendiklerini vurguladı. Başkan Hasan Can, şunları söyledi:

Göreve geldiğimiz günden bu yana Ümraniye’yi hayatın her alanında modern, çağdaş bir kent yapmanın mücadelesini verdik. Ümraniye’ye 100’ün üzerinde kalıcı eser kazandırdık, sayısız önemli projeyi hayata geçirdik. Belediye olarak yalnızca kendi asli vazifelerimizle sınırlı kalmadık. İlçemizdeki tüm kamu kurum ve kuruluşlara imkânlarımız ölçüsünde destek olduk, katkılar yaptık. Bunun bir örneği de, bugün açılışlarını gerçekleştirdiğimiz sağlık ocakları ve yeni muhtarlık hizmet binalarıdır. Özellikle nüfusun yoğun olduğu mahallelerimizde muhtarlık hizmetlerinin daha iyi imkânlarda verilebilmesi için yeni binalara ihtiyaç vardı. Biz de belediye olarak bu sorumluluğu üstlendik ve mahallelerimize modern, donanımlı yeni binalar inşa etmeye başladık. Bugün de Aşağı Dudulu Mahalle Muhtarlığının hizmet binasının açılışı için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Muhtarlık binamızın halkımıza hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum. Dedi.

    Yapılan konuşmaların ardından, konuklar açılış kurdelesini birlikte kesti. Başkan Hasan Can ve beraberindekiler daha sonra muhtarlık hizmet binasını gezdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER