TANTAVİ ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!

TANTAVİ ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!

TANTAVİ ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!
    Ümraniye Belediyesi tarafından 17.si düzenlenecek Tantavi Festivali, bu yıl çocuklar için ‘Tantavi Çocuk Şenliği’ olarak gerçekleştirilecek. Oyunlardan yetenek yarışmalarına, konserlerden eğitici etkinliklere, sayısız aktivite Ümraniyeli çocukları bekliyor.

    Ümraniye Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Tantavi Festivali, bu yıl çocuklara özel bir şenlik olarak gerçekleştiriliyor. 17. ’si düzenlenecek olan ve 25 Haziran–2 Temmuz tarihlerini kapsayan festival ‘Tantavi Çocuk Şenliği’ olarak, her gün onlarca etkinliği Ümraniyeli çocuklarla buluşturacak. Çok sayıda konser, oyun, yetenek atölyeleri, yarışma ve sürpriz etkinliklerle dolu Tantavi Çocuk Şenliği, çocuklara utulmaz bir yaz yaşatacak.

    YENİ ÜMRANİYE MEYDANI ŞENLİK ALANI OLUYOR

    Daha önce Tantavi Parkı’nda düzenlenen şenlikler, bu yıl Ümraniye Belediyesi tarafından yaptırılan yeni Ümraniye Meydanı’nda gerçekleştirilecek. Şenlik için hazırlanan Ümraniye Meydanı, her gün düzenlenecek etkinliklerle çocukların uğrak yeri olacak. Çocukların yanı sıra, büyükler de unutulmadı. Şenlikler kapsamında çeşitli sanatçılar tarafından verilecek konserlerle, Ümraniyelilere keyifli yaz akşamları yaşatılacak.  

    YETENEKLER GÜN YÜZÜNE ÇIKACAK

    Bu yılki şenlik kapsamında çok sayıda el sanatlarını içeren atölyeler kuruluyor. Her gün saat 16.00 ile 20.00 saatleri arasında kurulacak atölyelerde, çocukların kendi yeteneklerini ortaya koyabilecekleri benzersiz bir imkân sunuluyor. Resimden ahşap rölyefe, bez bebek yapımından çomak kuklaya kadar, çok sayıda el alanda çocuklara özel atölye kurulacak.

    ÇOCUKLAR TİYATRO VE SİNEMAYA DOYACAK

    Şenlik kapsamında tiyatro ve sinemaseverler de unutulmadı. Şenlik boyunca her akşam çeşitli gruplara ait tiyatro oyunları, Ümraniyeli çocuklar için sahnelenecek. Birbirinden eğlenceli ve eğitici oyunların yanı sıra, gösterildikleri tarihlerde çocuklardan büyük ilgi gören animasyon filmler de yine şenlik kapsamında çocuklar için gösterilecek. Öte yandan illüzyon gösterileri, orta oyunu, çeşitli sahne şovları da çocuklara unutulmaz dakikalar yaşatacak.

    KUTSİ VE FERHAT GÖÇER SAHNE ALACAK

    Tantavi Çocuk Şenliği etkinlikleri kapsamında iki ünlü sanatçı sahne alacak. Türk Pop Müziğinin ünlü seslerinden Kutsi ve kendine özgü tarzıyla büyük bir hayran kitlesine sahip Ferhat Göçer, en güzel şarkılarını Ümraniyeliler için seslendirecek. Şenlik kapsamındaki diğer tüm etkinlikler gibi, konserler de ücretsiz olarak düzenlenecek.

    TANTAVİ ŞENLİĞİ BU YIL ÇOCUKLARIN     

Bu yıl ki Tantavi Festivali’ni çocuklar için bir şenliğe dönüştürdüklerini belirten Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, çocukların şenlik boyunca gönüllerince eğleneceklerini söyledi. Her yıl aralıksız düzenledikleri festivali bu yıl 17. kez gerçekleştireceklerini hatırlatan Başkan Hasan Can, bu yıl yapımını tamamlayarak hizmete sundukları yeni Ümraniye Meydanı’nın da festival alanı olacağını söyledi. Başkan Hasan Can, ‘Çocuklarımız için birbirinden eğlenceli oyunlar, gösteriler, yarışmalar ve konserlerle dolu bir şenlik hazırladık. Ümraniyeli çocuklar, Tantavi Çocuk Şenliği ile güzel bir yaz geçirecekler’ dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109