KADİR TOPBAŞ TEPEÜSTÜ KAVŞAĞINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

KADİR TOPBAŞ TEPEÜSTÜ KAVŞAĞINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

KADİR TOPBAŞ TEPEÜSTÜ KAVŞAĞINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ile birlikte tepe üstü kavşağında incelemelerde bulundu. Kadir Topbaş; Tepeüstü kavşağı bitince bölge trafiğinde önemli bir rahatlama olacak dedi.  

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Ümraniye Tepeüstü Kavşağı’nda incelemelerde bulundu. Kavşak ile ilgili basına bir açıklama yapan Kadir Topbaş’a Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Abdurrahman Uçak, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Celal Erdoğan da eşlik etti.  Çalışmaları yakından inceleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, firma yetkililerinden de çalışmalar ile ilgili bilgiler aldılar.

        KADİR TOPBAŞ: TEPEÜSTÜ KAVŞAĞI BÖLGE TRAFİĞİNİ RAHATLATACAK

              İnceleme programında Tepeüstü Kavşağı ile ilgili açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş şunları söyledi; Bir hafta içerisinde devreye girecek Tepeüstü Kavşağı bölge trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak. Tepeüstü kavşağı için 4,8 milyon TL yatırım yaptık. Kavşak hizmete girmesi ile bu güzergâhı kullanan sürücülerimiz hem zaman kaybı yaşamayacak, hemde akaryakıttan da tasarruf etmiş olacaklar. dedi. Kadir Topbaş, İstanbul’da şimdiye kadar 231 tane kavşağı bitirdiklerini 24 tanesinde de çalışmalarına devam ettiklerini hatırlatarak günde 600 aracın trafiği çıktığı şehrimizde düğüm noktaları çözmemiz lazımdı, bu yönde çalışmalar yaptıklarını halen bu çalışmalara devam ettiklerini söyledi. Kadir Topbaş, Bu yıl ihalesi yapılan Üsküdar-Tepeüstü-Çekmeköy metro hattının bir istasyonu burada olacak. Metro devreye girince bireysel araçlar toplu taşımadan etkileneceği için azalacak. Biz İstanbul'un kaderini değiştiriyoruz. İstanbul'un adeta yeni bir yüzü ortaya çıkıyor dedi. Başkan Topbaş ayrıca, yüklenici firmaya, çalışanlara ve emeği geçen herkese teşekkür ederek Ümraniye’mize ve İstanbul’umuza Tepeüstü Kavşağı hayırlı olsun dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109