BAŞKAN HASAN CAN’DAN ÇANKIRILILAR DERNEĞİ’NE İFTAR

BAŞKAN HASAN CAN’DAN ÇANKIRILILAR DERNEĞİ’NE İFTAR

 BAŞKAN HASAN CAN’DAN ÇANKIRILILAR DERNEĞİ’NE İFTAR
ÜMRANİYE’DE RAMAZAN COŞKUSU BAŞLADI

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen 8. Ramazan Etkinlikleri, binlerce vatandaşı iftar sonrasında Ümraniye Meydanı’nda buluşturdu. Ahmet Bulut’un Ramazan sohbetine ilgi büyük olurken, Başkan Hasan Can da Çankırılılar Derneği’ne iftar yemeği verdi.  

     Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen 8. Ramazan Etkinlikleri, ilk gününde binlerce Ümraniyeliyi Ümraniye Meydanı’nda bir araya getirdi. İftar sonrası Ümraniye Meydanı’na akın eden vatandaşlar, belediye tarafından düzenlenen etkinliklere büyük ilgi gösterdi. Etkinliklerde ilk olarak Konuşmacı Ahmet Bulut, Ramazanın ilk gününde verdiği sohbetle vatandaşlara bu ayın manevi güzelliklerini anlattı.

    BAŞKAN HASAN CAN’DAN ÇANKIRILILAR DERNEĞİ’NE İFTAR

    Her yıl Ümraniye’deki hemşeriler derneklerine iftar yemekleri veren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, bu yılki Ramazan ayının ilk iftar yemeğini Çankırılılar Derneği’ne verdi. Ümraniye TRT Lojmanları bahçesinde verilen iftar yemeğine, başkan hasan Can ve dernek yönetici ve üyeleri katıldı. İftar sonrası bir konuşma yapan Başkan Hasan Can, verdikleri iftar yemekleri ile Ümraniye’de yaşayan hemşerileri ramazanın barış ve kardeşlik ikliminde, bir araya getirdiklerini söyledi.

    HEMŞERİ DERNEKLERİ ÜMRANİYE MEYDANI’NDA

Ümraniye Belediyesince düzenlenen 8. Ramazan Etkinlikleri kapsamında Ümraniye Meydanı’nda stant kuran hemşeri dernekleri, yörelerine has kültürel motifleri etkinlikler kapsamında vatandaşlarla paylaşıyor. İftar sonrası bir araya gelen çeşitli illerin dernek üye ve yöneticileri geç saatlere kadar sohbet etti. Dernek etkinlikleri Ramazan ayı boyunca devam edecek.

ÇEŞN-İ SADA’DAN MÜZİK ZİYAFETİ  

Çeşitli oyun ve sahne gösterilerinin düzenlediği Ümraniye Meydanı, ilk gün Çeşn-i Sada grubunu ağırladı. Alanı dolduran binlerce vatandaşa tasavvuf müziğinin seçkin eserlerini seslendiren grup, Ümraniyelilere müzik ziyafeti verdi. 8. Ramazan etkinlikleri, ay boyunca Ümraniye Meydanı’nda devam edecek.
    


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109