2011 Yılı Muhammen Bütçesi Belediye Meclisi’nde Kabul Edildi

2011 Yılı Muhammen Bütçesi Belediye Meclisi’nde Kabul Edildi

2011 Yılı Muhammen Bütçesi Belediye Meclisi’nde Kabul Edildi
2011 Yılı Muhammen Bütçesi Belediye Meclisi’nde Kabul Edildi

Ümraniye Belediyesi’nin 2011 yılı muhammen bütçesi, Belediye Meclisi’nde yapılan görüşmelerin ardından kabul edildi. 176 milyon TL olarak belirlenen bütçeyle ilgili bilgi veren Başkan Hasan Can, ‘ayağını yorganına göre uzatan bir belediyeyiz’ dedi.

 Ümraniye Belediyesi Meclisi, 2011 yılına ait muhammen bütçeyi yapılan görüşmelerin ardından kabul etti. Belediye Meclis Salonu’nda yapılan bütçe görüşmelerine Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ak Parti, Cumhuriyet Halk Partisi ile Saadet Partisi Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri katıldı. 2011 yılı muhammen bütçe 176 milyon TL olarak planlandı.

 Başkan Hasan CAN: ‘Ayağımızı Yorganımıza Göre Uzatıyoruz’

 Bütçe görüşmelerinde konuşan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, geçmiş yıllarda olduğu gibi 2011 yılı muhammen bütçesini de gerçekçi bir anlayışla hazırladıklarını söyledi. Başkan Hasan Can, sözlerine şöyle devam etti:

 ‘Bu ikinci hizmet dönemimizde de halkımıza en iyi hizmetleri ulaştırabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Ümraniye’nin bugünü dününden çok daha iyi. Hizmet yolunda her gün bir adım daha atıyor, Ümraniye’yi her adımda daha ileri noktalara taşıyoruz. Gücümüzün yettiği ölçüde Ümraniyelilerin yaşam standartlarını yükseltmek için projeler geliştiriyor, bu projeleri ivedi bir şekilde hayata geçiriyoruz. Bir taraftan klasik belediyecilik hizmetlerinin kalitesini arttırarak, ilk elden sorumlu olduğumuz hizmetleri yerine getiriyor,  öte taraftan sosyal ve kültürel hizmetleri de aynı hassasiyetle sürdürerek çağın gerektirdiği modern belediyecilik anlayışı doğrultusunda hizmet yapıyoruz. Muhammen bütçeler belediye hizmetlerinin yürümesi açısından son derece hayati öneme sahip olduğundan, görüşmelere mümkün mertebe olumlu yaklaşmak gerektiğini düşünüyorum. 2011 muhammen bütçemizi 176 milyon TL olarak belirledik. Bu bütçenin hesaplanması aşamasında, önceki yıllarda yaptığımız gibi gerçekçi bir metot takip ettik. Biz Ümraniye Belediyesi olarak ayağını yorganına göre uzatan bir belediyeyiz. Görüşmelerini yaptığımız 2011 bütçesinin belediyemiz için en ideal bütçe olduğunu düşünüyoruz. Sonucun hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum.’

 Daha sonra Saadet Partisi adına söz alan Meclis Üyesi Osman Örnek, mecliste üye olan herkesin halkın birer emanetçisi olduğunu söyledi. Bütçe de dâhil olmak üzere tüm görüşmelerde vatandaşların emanetine en iyi şekilde sahip çıkılması gerektiğini ifade eden Örnek, bütçe görüşmelerinin hayırlı olmasını diledi. CHP adına söz alan Meclis Üyesi Mustafa Aydın da, arzularının halka en iyi şekilde hizmet verilmesi olduğunu söyledi. İmkânların yatırım ve kaynak oluşturulma noktasında yoğunlaşması gerektiğini belirten Aydın, tahmini de olsa muhammen bütçelerin hazırlanmasında gerekli özen ve önemin gösterilmesi gerektiğini vurguladı.

 2011 Yılı  Muhammen Bütçesi Kabul Edildi

Toplantıda söz alan Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, yöneltilen bazı soruları Ümraniye Belediyesi adına cevaplandırdı. Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı ve Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu’nun bütçe ile ilgili bilgiler verdiği görüşmelerin sonunda Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can yeniden söz alarak görüşmelerle ilgili genel bir değerlendirme konuşması yaptı. Görüşmelerin sonunda oylamaya geçildi. Ümraniye Belediyesi’nin 2011 yılı muhammen bütçesi yapılan oylamada oy çokluğu ile kabul edildi.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109