BAŞKAN HASAN CAN BALKANLARDA ZİYARETLERDE BULUNDU

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, kardeşlik iftarı için bulunduğu Bosna Hersek’te Saraybosna Fojnica Belediyesi’nin ziyaret etti.

BAŞKAN HASAN CAN BALKANLARDA ZİYARETLERDE BULUNDU
BAŞKAN HASAN CAN BALKANLARDA ZİYARETLERDE BULUNDU

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, kardeşlik iftarı için bulunduğu Bosna Hersek’te Saraybosna Fojnica Belediyesi’nin yeni Belediye Başkanı Sabahattin Krasuna ve Travnik Kantonu’nda Tarım ve Hayvancılık Bakanı olan Salkan Mardzaniç’i ziyaret etti.

Kardeşlik iftarı için Saraybosna’da bulunan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın temaslarının ilk durağı eski Fojnica Belediye Başkanı şimdi ise Travnik Kantonu’nda Tarım ve Hayvancılık Bakanı olan Salkan Mardzaniç oldu. Mardzaniç, Başkan Hasan Can’ı makamında ağırlayarak, ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirip; yeni görevi ve çalışmaları hakkında bilgi aktardı. Samimi bir havada gerçekleşen görüşmenin sonunda Başkan Hasan Can ise, misafirperverliğinden dolayı Tarım ve Hayvancılık Bakanı olan Salkan Mardzaniç’e yeni görevinde başarılar diledi. Görüşmenin ardından Başkan Hasan Can, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Salkan Mardzaniç’e, Ümraniye Belediyesi meslek edindirme kursu kursiyerleri tarafından yapılan yaldız işlemeli cam tabak ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Başkan Hasan Can’ın Travnik Kantonu Bakanı’ndan sonraki durağı ise; kardeş şehir Saraybosna Fojnica Belediyesi’nin yeni Belediye Başkanı Sabahattin Krasuna oldu. Yeni seçilen Krasuna’yı makamında ziyaret eden Başkan Hasan Can, başarı ve tebriklerini sundu. İki şehrin arasındaki kardeşliğin daima süreceğini belirten Başkan Hasan Can, görüşmenin sonunda Fojnica Belediye Başkanı Sabahattin Krasuna’ya, Ümraniye Belediyesi meslek edindirme kursu kursiyerleri tarafından yapılan yaldız işlemeli cam tabak ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Başkan Hasan Can temaslarının ardından, Ümraniye Belediyesi Fojnica Kültür Merkezi bahçesinde Ümraniye belediyesi tarafından organize edilen kardeşlik iftarına katıldı. Burada Başkan Hasan Can’a, belediye meclis başkan vekili Hüseyin Erdoğdu, belediye başkan yardımcıları Mesut Özdemir ve Mustafa Küçükkapdan eşlik etti.


Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2015, 00:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109