VEREM SAVAŞ DİSPANSERİ HİZMETE AÇILDI

VEREM SAVAŞ DİSPANSERİ HİZMETE AÇILDI

VEREM SAVAŞ DİSPANSERİ HİZMETE AÇILDI
VEREM SAVAŞ DİSPANSERİ HİZMETE AÇILDI  Tuzla, sağlık alanında önemli bir tesise daha kavuştu. Yayla Mahallesi’nde 3 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Tuzla Verem Savaş Dispanseri, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Tuzla’da her alanda sağlık hizmetine ulaşmak artık çok daha kolay hale geldi.

Yayla Mahallesi’nde 3 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Tuzla Verem Savaş Dispanseri, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törene; Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet, İl Sağlık Müdürü Ali İhsan Dokucu, İl Özel İdaresi Sağlık İşleri Daire Başkanı Fuat Ketenci, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ve çok sayıda vatandaş katıldı. Hizmete açılan sağlık tesisi, 1 milyon 900 bin liraya mal oldu.

Açılış töreninde konuşma yapan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Eğitim ve sağlık alanında belediye olarak katkıların artarak devam edeceğini söyledi. 4 adet sağlık ocağı ve devlet hastanesi ek hizmet binalarını belediyenin yaptığını belirtti.

Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet yaptığı konuşmada “birinci kademe sağlık hizmetinde önemli bir eksikliği gideren sağlık müdürlüğüne teşekkür ederim” dedi.
İstanbul İl Sağlık Müdürü Ali İhsan Dokucu ise konuşmasında Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Tuzla’ya yapılan sağlık yatırımlarında katkı sağladığının altını çizerek “Sayın Başkanın doktor olmasının da ayrıcalığı ile yaptığı başarılı girişimler sonucu artık her alandaki sağlık hizmetleri, vatandaşımız için yürüme mesafesine yaklaşmıştır. Tuzla ilçemiz ve civarı, sağlık alanında en önemli tesisleri barındırır hale gelmiştir” dedi.

Hizmete açılan tesiste ayrıca, Ocak ayının ilk haftasında kutlanan ''Verem Eğitimi ve Propaganda Haftası'' dolayısıyla basın mensuplarına yönelik bir bilgilendirme toplantısı yapıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER