Tuzlaspor’dan Başkan Yazıcı’ya teşekkür ziyareti

Tuzlaspor’dan Başkan Yazıcı’ya teşekkür ziyareti

Tuzlaspor’dan Başkan Yazıcı’ya teşekkür ziyareti
Tuzlaspor Kulübü yönetici ve sporcuları, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’yı makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Tuzlaspor’a verdiği desteğe teşekkür amacıyla yapılan ve samimi bir havada gerçekleşen ziyaret yaklaşık bir saat sürdü. Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, ilçedeki tüm sosyal ve sportif kurumlara olduğu gibi Tuzlaspor’a da her zaman destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Tuzlaspor Kulübü Başkanı Köksal Köse, yönetim kurulu, teknik ekip ve sporculardan oluşan heyet, Tuzlaspor kulübüne verdiği destekten dolayı teşekkür etmek amacıyla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’yı makamında ziyaret etti. Yeni sezonda hedeflerini yükselterek başarı çıtasını sürekli yukarıya taşıma gayretinde olduklarını ifade eden Tuzlaspor yöneticileri, bu çabalarında Tuzla Belediyesi’nin ve Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın desteğini sürekli yanlarında görmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da konuşmasında, göreve geldikleri andan itibaren kentlilik bilinci ile çalışmaya başladıklarını ifade ederek, “Tuzla’mıza ve Tuzlalımıza ait her değere her zaman sahip çıkma ve destek verme gayreti içerisinde olduk. Tüm sivil toplum örgütlerimize, sosyal ve sportif alanlarda faaliyet gösteren kurumlarımıza destek olmayı görev bildik. Özellikle gençlerimiz ve geleceğimiz için yapılan her çalışmayı önemsedik. Tuzlaspor’da ilçemizin önemli bir kulübüdür. Tuzlaspor’u hep daha iyi noktalarda görme arzusu içerisindeyiz. Tuzla paydasında çaba gösteren kurumlarımızın başarısı Tuzlamız’ın ortak başarısı olacaktır. Bu yüzden tüm ortak hedeflere el birliği, güç birliği içerisinde yürümek durumundayız” şeklinde konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Yazıcı, yeni sezonda Tuzlaspor’a başarılar dileyerek konuşmasını tamamladı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109