Tuzla'da Kültür, Sanat Masaya Yatırıldı

Tuzla'da Kültür, Sanat Masaya Yatırıldı

Tuzla'da Kültür, Sanat Masaya Yatırıldı
Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet ve Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla’da düzenlenen kültür etkinliklerine farklı bir boyut kazandırmak amacıyla sivil toplum kuruluşları yöneticileriyle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundular.

Tuzla da her yıl düzenlenen, kültür etkinlikleri ve Tuzla Kültür Sanat Günleri Festivali’ne yeni bir boyut kazandırmak amacı ile düzenlenen toplantıda, sivil toplum kuruluşlarının kültürel etkinliklere katılımı, kültürel değerler, ilçede düzenlenmesi planlanan etkinlikler ve tuzla’da deniz sporları konuları görüşüldü.
 
Toplantıda konuşma yapan Başkan Yazıcı, Tuzla’nın kültür ve sanatla içi içe bir ilçe olduğunu vurguladı.  Toplantı amacının ortak fikirle ilçeye değer kazandırmak olduğunu vurgulayan Yazıcı “ Belediye olarak etkinlikler düzenlerken, sivil toplum kuruluşlarının beklentilerini yansıtabilmeyi de amaçlamaktayız.   Kaymakamlık, Milli Eğitim ve Belediyemiz tarafından ortaklaşa düzenleyecek Bilim Sanat Kültür Günlerinde derneklerimizde yer alacaklar. Sizlerin bu konudaki görüşleri bizler için çok önemli” dedi.
 
Toplantı’da tek tek söz olan dernek yöneticileri, ortaya çıkan tablonun memnuniyet verici olduğunu ifade ederek, fikirlerini beyan ettiler.Toplantı sonunda, Mayıs ayında gerçekleşecek Kültür, Bilim, Sanat günlerine tam katılım sağlanacağı, ve Yerel kimliklerin stantlarda tanıtılacağı kararı alınırken, Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet ve Başkan Yazıcı’ya teşekkür eden sivil toplum kuruluşu yöneticileri Tuzla için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER