Tuzla’da Yollar Işıl Işıl…

Tuzla’da Yollar Işıl Işıl…

Tuzla’da Yollar Işıl Işıl…
Altyapı çalışmalarının yanı sıra, çevre düzenleme çalışmalarına da büyük önem veren Tuzla Belediyesi, cadde ve sokakları motiflendirilmiş özel led ışıklandırmalarla aydınlatma çalışmasına başladı.

Tuzla Belediyesi, ilçenin gece görüntüsüne görsel bir güzellik kazandırmak amacıyla ana caddelerdeki aydınlatma direklerine, geleneksel motifli led aydınlatmaları monte ederek, caddeleri süsledi. Sahildeki Ahmet Kılıç Bulvarı ve Hatboyu Caddesi’ndeki aydınlatma direklerine monte edilen 86 adet led aydınlatmalar caddelere ayrı bir renk kattı. Her direkte iki ışıklandırma motifi yer alırken, motifler, mavi ve beyaz olarak caddeleri aydınlatıyor.

 Işıklandırmanın kentin gece görüntüsünü olumlu anlamda değiştirdiği söyleyen vatandaşlar ise belediyenin yaptığı çalışmadan bir hayli memnun. Konuyla ilgili açıklama yapan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, çevre düzenlemeleri çalışmalarına büyük önem verdiklerini, söyleyerek “Tuzla’daki her kavşağa bir sanat eseri yaptık. Yollarımızı genişletirken yeşil alanları da çoğalttık.  Kenti güzelleştirme adına yaptığımız çalışmaları taçlandırma adına da caddelerimizi motiflendirilmiş led ışıklandırmaları ile aydınlatıyoruz.” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109