TUZLA YAYLA MAHALLESİ SABİT PAZAR İHALESİ BİTTİ

TUZLA YAYLA MAHALLESİ SABİT PAZAR İHALESİ BİTTİ

TUZLA YAYLA MAHALLESİ SABİT PAZAR İHALESİ BİTTİ
TUZLA YAYLA MAHALLESİ SABİT PAZAR İHALESİ BİTTİ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, başkan yardımcılarıyla birlikte Yayla mahallesi Halk Meclisi toplantısında, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi ve projelerini anlattı

Tuzla Belediyesi nin halkın sorunlarını dinlediği ve belediyenin faaliyetlerinin anlatıldığı halk meclislerinin devamı Yayla mahallesinde yapıldı.Yayla mahallesi Alkan düğün salonu üst katında gerçekleşen halk meclisine Tuzla Belediye başkanı Dr. Şadi Yazıcı,Belediye Başkan yardımcıları,birim müdürleri katıldı.

Yayla mahallesi halk meclisinde Tuzla ile ilgili yapılan faaliyetleri anlatan Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Yayla mahallesi sabit halk pazarının ihalesinin bittiğini söyledi.Sabit semt pazarının yapılan projede modern görünümlü olduğunu söyleyen Başkan Yazıcı , sabit pazarların ilkini Yayla Mahallesine yapıyoruz. Vatandaşlarımız birçok ihtiyacını burada karşılayacak.” dedi

Tuzla Belediyesinin bir yıldır yapmış olduğu çalışmalardan bahseden Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, yönetime geldikleri günden bu güne Tuzla’nın değişimi ve gelişimi için bir çok projelerin yapıldığını belirterek son günlerde de gözle görülebilir değişikliklerin olduğunu söyledi.

UN FABRİKASI YERİNE 5 YILDIZLI OTEL

Yıllardır bir virane gibi duran Un fabrikasının artık yıkıldığını buraya beş yıldızlı bir otel inşa edileceğini, yine istasyon mahallesinde bulunan eski porselen fabrikasının yıkımının başladığını belirterek yapılacak yeni yapılarla Tuzla’nın gelişeceğini söyledi.

    Kentsel dönüşüm projesi kapsamında gecekondu sahipleri ile anlaşmalar yapıldığını belirten Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, planlarda yayla mahallesi okul arazisinde bulunan 35 gecekondu sahipleri ile de görüşmelerin yapıldığını belirtti. Gecekondu sahiplerinin sıkıntılarını gidermek ve mağduriyeti ortadan kaldırmak amacı ile Mimarsinan mahallesinde yapılan çalışmanın bir benzerini burada yapmayı amaçladıklarını söyledi.

    Doğandere mevkiindeki hazine arazisi konusunda yapılan kanuni değişiklik ile arazi sahiplerini %10 peşinat  ve 60 ay vade ile burada bulunan mahalle sakinlerine  de ödeme kolaylığı sağlandığı belirtildi.
    
Toplantı sonunda, hizmetlerinden dolayı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ya mahalle adına teşekkürlerini ileten Yayla Mahallesi muhtarı Emrah Toksöz, bundan sonraki çalışmalarda da destekleyeceklerini söyledi.
    

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER