TUZLA TRABZONSPORLULAR DERNEĞİ AÇILDI

TUZLA TRABZONSPORLULAR DERNEĞİ AÇILDI

TUZLA TRABZONSPORLULAR DERNEĞİ AÇILDI
Tuzla’da Trabzonspor’a gönül verenler tarafından kurulan Tuzla Trabzonsporlular Derneği ‘nin açılışı, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Erol Kaya ve Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener’in katılımıyla gerçekleşti. Açılış konuşması yapan Başkan Yazıcı, derneğin spor camiasına hayırlı olmasını temenni etti.

Tuzla’da, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray taraftar derneklerinden sonra Trabzonsporlular derneği, Aydıntepe Mahallesi eski Belediye binasının ikinci katında açıldı. Açılışa, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Erol Kaya ve Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Çabuk, Serhan Kural, Siyasi partilerin İlçe Başkanları ve Trabzonspor’a gönül veren Binlerce taraftar katıldı. Açılışta konuşma yapan başkan Dr.Şadi Yazıcı;”Ligdeki şampiyonluk yarışında avantajlı durumda olan, lig lideri Trabzonsporun, ilçemizde bir derneğinin açılması taraftarları ve Tuzla açısından memnuniyet verici bir olay” dedi.  Tuzla da yaşayan her insanın yörelerine ve o bölgenin takımına sahip çıkmasının anlamlı  olduğunu vurgulayan Başkan Yazıcı,  yaşadığımız yere ve yöremize sahip çıkalım şeklinde konuştu.
 
Konuşmaların ardından Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Erol Kaya, Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener  ve Tuzla Trabzonsporlular Derneği Başkanı  Erkan Yavuz Atagün derneğin açılış kurdelesini birlikte kestiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER