Tuzla Belediyesinden Polis Haftası Kutlaması

Tuzla Belediyesinden Polis Haftası Kutlaması

Tuzla Belediyesinden Polis Haftası Kutlaması
Türk Polis Teşkilatının 166.Yıldönümü nedeniyle Tuzla Belediyesi, Semiha Kibar Sosyal Tesislerinde Tuzla Emniyet Müdürlüğü personeli onuruna yemek düzenledi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yolcu ve Tuzla’da görev yapan polis memurlarının katıldığı programda konuşma yapan Başkan Yazıcı, Emniyet Teşkilatının başarılı çalışmalarıyla Tuzla’nın en güvenli ve huzurlu ilçelerinden biri olduğunu ifade etti.

Belediye olarak, emniyet teşkilatı, kaymakamlık ve diğer bütün kamu kurumlarıyla dayanışma içinde olduklarını ifade eden Başkan Yazıcı, “Yerel yönetimde temel amaç vatandaşa hizmet etmektir. Bunun yolu da bütün kurumlarla işbirliği yapmaktan geçiyor. Bu vesileyle Türk Polis Teşkilatının 166. Kuruluş Yıldönümü’nü kutluyor ve başarılar diliyorum” dedi.

Yemekte konuşan Tuzla İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yolcu, emniyet teşkilatının özel haftasında, Tuzla Belediyesi’nin emniyet mensuplarını ağırlamasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Yazıcı’ya teşekkür etti.

TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı Mustafa Arı polis üniforması ile sahne alırken, geceye katılan emniyet mensuplarına müzik dolu bir gece yaşattı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER