Tuzla Belediyesi’nin Kültür Etkinlikleri kapsamında düzenlediği Konsere Büyük İlgi

Tuzla Belediyesi’nin Kültür Etkinlikleri kapsamında düzenlediği Konsere Büyük İlgi

Tuzla Belediyesi’nin Kültür Etkinlikleri kapsamında düzenlediği  Konsere Büyük İlgi
Tuzla Belediyesi’nin Kültür Etkinlikleri kapsamında düzenlediği Türk Halk Müziği korosu ve Leman Sam konseri önceki gün İdris Güllüce Kültür Merkezinde gerçekleşti. Konsere, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Meclis üyeleri, ve çok sayıda vatandaş kayıldı. Gecenin sonunda Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Fatma Yazıcı, programa katılımından dolayı Leman Sam’a  plaket taktim etti.


Program TRT sanatçısı Mustafa ARI yönetimindeki Tuzla Belediyesi Türk Halk Müziği korosu ile başladı. Belediyenin desteğiyle oluşturulan Koro, yöre yöre eserleri seslendirirken, Belediye Halk Oyunları topluluğu da oyunları ile şarkılara eşlik etti. Yoğun katılımın gerçekleştiği konserde yer bulamayan izleyiciler konseri ayakta izledi.
 
Programın ikinci yarısı Tuzla Belediyesi Kent Konseyi özel Çocuklar Sema Grubunun gösterisiyle başladı. Gösterinin ardından seyircilerin coşkulu alkışlarıyla Leman Sam sahneye çıktı.

Birbirinden güzel şarkılarını seyircileriyle paylaşan Leman Sam, İzleyenleri de şarkılarına eşlik ettirdi. Konserin ardından Sam, Tuzla Belediye Başkanına katkılarından dolayı ve  Tuzlalılar ile buluşmasına vesile olduğu için  teşekkür etti.  Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Fatma Yazıcı Leman Sam’a çiçek ve plaket taktim etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER