Tuzla Belediyesi Beyaz Masa Aracı İle Hizmet Her Yerde

Tuzla Belediyesi Beyaz Masa Aracı İle Hizmet Her Yerde

Tuzla Belediyesi Beyaz Masa Aracı İle Hizmet Her Yerde
Tuzla Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, vatandaşın belediye hizmetlerine kolayca ulaşabilmesi konusunda Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen uygulamalara imza atmaya devam ediyor. Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun da katıldığı toplu açılış töreni ile hizmete giren Mobil Beyaz Masa aracı ile adeta belediyeyi vatandaşın ayağına taşıyan Tuzla Belediyesi’nin bu yeni uygulaması, Tuzlalılar tarafından ilgi ve takdirle karşılanıyor.

Her gün Tuzla’nın bir noktasında hizmet veren Mobil Beyaz Masa, belediyedeki beyaz masa biriminin sunduğu tüm hizmetleri, vatandaşın ayağına taşıyor. Modern bir ofis şeklinde döşenen ve 4 personel ile hizmet veren Mobil Beyaz Masa aracında bekleme koltukları, LCD televizyon, klima, çay kahve otomatı, internet bağlantılı bilgisayarlar ve belediye yayınlarının bulunduğu kitaplıklar yer alıyor.

Henüz yeni hizmete girmesine rağmen, her gün 40-50 vatandaşın işlem yaptırdığı Mobil Beyaz Masa’da genellikle belediye hizmetlerine müracaat, iş ve yardım talepleri, belediye hizmetleri hakkında bilgilendirme gibi işlemler yapılıyor. Vatandaşların çoğu da, hizmeti vatandaşın ayağına taşıyan Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkürlerini iletmek için Mobil Beyaz Masa’yı ziyaret ediyor. Vatandaşlar, 444 0 906 numaralı telefonu arayarak, Mobil Beyaz Masa’nın günlük olarak hangi mahallede hizmet verdiğini öğrenebiliyorlar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109