Nasrettin Hoca Mehmet Akif’i anlatacak

Nasrettin Hoca Mehmet Akif’i anlatacak

Nasrettin Hoca Mehmet Akif’i anlatacak
Tuzla Belediyesi,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, çocuklara yönelik eğlenceli ve eğitici bir projeye imza atıyor. 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında ;  oyun parkları, çocuk gösterileri, çeşitli oyunlar, müzik ve dans gösterileri, yüz boyama ve palyaço gibi eğlenceli etkinliklerle dolu olan  şenliğin baş konuğu ise Nasrettin Hoca olacak. Nasrettin Hoca şenlikte çocuklara, Milli Şairimiz Mehmet Akif’i anlatacak.

Çocuklar Tuzla’da Doyasıya Eğlenecek

Tuzla Belediyesi tarafından hazırlanan ve Tuzla Sahilinde gerçekleştirilecek olan ’23 Nisan Çocuk Şenliği’nde birbirinden eğlenceli oyun ve etkinlikler yer alıyor. Çocuk oyun parkları, çeşitli oyunlar ve gösteriler, müzik ve dans gösterileri, çocuklara yüz boyama ve palyaço gösterilerinin yer alacağı etkinliğin baş konuğu ise Nasrettin Hoca olacak.

Konuk Nasrettin Hoca Konu Mehmet Akif

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2011 yılının ‘Mehmet Akif Yılı’ ilan edilmesi dolayısıyla, Nasrettin Hoca’da 23 Nisan şenliğinde çocuklara Milli Şairimiz Mehmet Akif’i anlatacak. 23 Nisan Cumartesi günü Tuzla Sahili’nde gerçekleşecek şenlikler saat 13’de başlayacak ve 18’e kadar sürecek. Eğlenceli ve eğitici etkinliklerle dolu çocuk şenliğine tüm çocuklar ve velileri davet edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER