Emniyet’ten Huzur Toplantısı Tuzla’da, polis ile halk Elele

Emniyet’ten Huzur Toplantısı Tuzla’da, polis ile halk Elele

Emniyet’ten Huzur Toplantısı   Tuzla’da, polis ile halk Elele
Emniyet’ten Huzur Toplantısı   Tuzla’da, polis ile halk ilişkilerini geliştirmek, vatandaşların sorunlarına yerinde çözüm bulmak amacıyla Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce düzenlenen “Huzur Toplantısı” Aydınlı’da yapıldı.  Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğünün ev sahipliğinde yapılan toplantıya; Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yolcu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Tuzla İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yolcu, vatandaşla polisin iyi bir diyalog içinde bulunması gerektiğini, ilçenin daha huzurlu ve daha güvenli hale getirilmesi konusunda Tuzla’da yaşayan vatandaşlardan ve esnaflardan emniyet güçlerine yardımcı olmalarını istedi.

EN ÖNEMLİ GÖREVİMİZ CAN VE MAL GÜVENLİĞİ
Aydınlı mahallesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda bir konuşma yapan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Toplu Konut İdaresinin Aydınlıya yapmış olduğu yatırımlarla bölge nüfusunun her geçen gün arttığını söyledi. Yeni yatırımlarla birlikte  alt yapı ve çevre düzenlemeleri çalışmalarına önem verdiklerini sözlerine ekleyen Başkan Yazıcı, Aydınlı mahallesine bu dönem iki adet sağlık ocağı yaptıklarını belirtti. Yazıcı sözlerine şöyle devam etti “Asayiş açısından Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü nün araç sıkıntısını gidermek için 3 adet araç tahsis ettik. Trafik lambası ve kamera güvenlik sistemleri konusunda gerekli desteği sağlıyoruz. Okul önlerine yerleştirilen kameraların sağlanmasına yönelik emniyetimize destek verdik. İlçemizde daha huzurlu ve daha güvenli bir yaşam için herkesin çaba göstermesi lazım” dedi.
 

Toplantıda konuşma yapan Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet;Gelişmekte olan ve gelişme potansiyeli gösteren kimi bölgelerin jandarma kontrolünden Emniyet müdürlüğü kontrolüne geçtiğini belirtti. Toplantının yapılma amacına değinen Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet “Devletin en önemli görevinin vatandaşlarının can ve mal güvenliğini sağlamaktır. Kısa bir süre önce Emniyet teşkilatının Aydınlı, Orhanlı, Tepeören ve Akfırat bölgelerini Jandarmadan devralması ile bu bölgelerde yaşayan halkın emniyet görevlilerinden nasıl faydalanabileceğini anlatmak amacı ile toplantı düzenledik. Polisin günlük hayatta vatandaşla uyumlu bir şekilde olması, huzura yönelik gelişme sağlayacaktır” dedi. Heybet, Tuzlanın asayiş olayları değerlendirilmesi bakımından İstanbul un en huzurlu ilçelerinden biri olduğunu belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109