BELEDİYEMİZİN GİZLİ KAHRAMANLARI SİZLERSİNİZ

BELEDİYEMİZİN GİZLİ KAHRAMANLARI SİZLERSİNİZ

BELEDİYEMİZİN GİZLİ KAHRAMANLARI SİZLERSİNİZ
BELEDİYEMİZİN GİZLİ KAHRAMANLARI SİZLERSİNİZ  Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, belediyenin temizlik personeli ile bir araya geldi. Belediyenin temizlik hassasiyeti ile ilgili her yerde takdirle karşılandıklarını ifade eden Başkan Yazıcı, “Bu memnuniyetin asıl kahramanları sizlersiniz. Bu yüzden sizlere canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, belediyenin temizlik personeli ile Orhanlı Kültür Merkezi’nde bir toplantı yaptı. Belediyenin tüm temizlik personelinin katıldığı toplantıda, birim müdürleri ve taşeron firma yöneticileri de hazır bulundu.

TUZLA HALKI TEMİZLİKTEN MEMNUN

Toplantıda temizlik personeline hitap eden Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Halkımızın arasında ve gittiğim her yerde özellikle temizlik konusunda övgü dolu tepkiler alıyoruz. Halkımız temizlik çalışmalardan çok memnun. Bu yüzden öncelikle bu memnuniyetin kahramanları olarak sizlere canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi. Başkan sözlerini şöyle sürdürdü: 

“Sizler belediyecilikteki en önemli hizmetlerden birini yapıyorsunuz. Çünkü vatandaş sabah evinden çıktığında ilk olarak temizlik hizmetleri ile karşılaşıyor. Biz belediye yönetimi olarak ne kadar büyük projeler üretirsek üretelim, ne kadar büyük yatırımlar yaparsak yapalım, vatandaş yürüdüğü caddeyi tertemiz görmezse bizden memnun olmaz. Sizler belediyemizin gizli kahramanlarısınız.”

BAŞARIYI BİRLİKTE SAĞLIYORUZ

Başarının, aynı hedefe yönelik birlikte çalışmaya bağlı olduğunu ifade eden Başkan Yazıcı, “Belediye hizmetleri, yönetim ve personelin ortak hareketiyle sürdürülebilecek çalışmalardır. Personelimizden ne istiyorsak biliniz ki vatandaşımızın isteği doğrultusunda ve halkın memnuniyeti için istiyoruz. Bizler hem vatandaşımızın hizmetlerini en güzel şekilde yürütmek hem de personelimizin hak ve hukukunu korumakla yükümlüyüz” dedi.

Konuşmasının sonunda personelin görüş ve isteklerini soran Başkan, temizlik personeli ile bir hafta sonu tatili yapacaklarını söyledi ve bir de yat gezisi sözü verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER