Başkan Yazıcı Halk Günlerinde Binlerce Kişiyle Görüştü.

Göreve geldikten sonra halkla birebir iletişime büyük önem veren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, geride kalan 2011 yılında 50 haftanın 42’sinde halk günü düzenledi. Halk gününde Başkan Yazıcı ile yüz yüze görüşme imkanı bulan Tuzlalılar, Başkan'a her türlü sıkıntılarını anlatıyor. Bazı vatandaşlar da yapılan çalışmalara teşekkür etmek için halk gününe katılıyor.

Başkan Yazıcı Halk Günlerinde Binlerce Kişiyle Görüştü.
 
Halk gününde vatandaşların istek, dilek ve şikayetlerini dinleyen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, her Perşembe belediyenin giriş katında düzenledikleri halk meclislerinin birincil amacı, vatandaşların sorunlarına çözüm bulmak olduğunu belirtti. Yoğunluklu olarak gıda ve iş talebi için belediyeye gelen vatandaşlar, Perşembe günleri Başkan Yazıcı’yı belediyenin girişinde görüyor. Randevu almaksızın Başkan Yazıcıyla görüşen vatandaşlar istek ve taleplerini Belediye Başkanına iletiyor. Vatandaşların isteklerini belediye imkanları ölçüsünde karşılamaya çalıştıklarını belirten Başkan Yazıcı, iş taleplerini cevap verme amacıyla istihdam birimi kurduklarını söyledi.

Bizim için vatandaşın samimi memnuniyeti önemlidir” diyen Dr. Şadi Yazıcı, geride kalan 2011 yılında 42 hafta halk günü düzenlediklerini, binlerce kişiyle yüz yüze görüşerek sorunlarını, isteklerini dinleyerek çözüm bulmaya çalıştıklarını ifade etti. 2012 yılında Belediye hizmet binasında düzenlenen halk gününün bitimiyle aynı gün Orhanlı mahallesinde halk günü düzenlemeye başladıklarını ifade eden Yazıcı “halk günlerinin haricinde Mahallelerimizde Halk Meclisleri Toplantıları yapıyor, hafta sonları Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ediyoruz. Her hafta rutin hale getirdiğimiz Esnaf ziyaretlerimiz ise sürüyor. İletişim Merkezi sayesinde vatandaşlarımız talep ve şikayetlerini direk bizlere aktarabiliyor. Biz bunları vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü için yapıyoruz. Bizim için samimi ve gerçek memnuniyet önemlidir” diye konuştu.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER