ERCİYES KAYAK MERKEZİ’NDE ERCİYES CUP HEYECANI

Erciyes Kayak Merkezi, uluslararası kayakçıların yarışacağı Erciyes Cup’a ev sahipliği yapıyor…

ERCİYES KAYAK MERKEZİ’NDE ERCİYES CUP HEYECANI
 ERCİYES KAYAK MERKEZİ’NDE ERCİYES CUP HEYECANI
Erciyes Kayak Merkezi, uluslararası kayakçıların yarışacağı Erciyes Cup’a ev sahipliği yapıyor

Türkiye’nin en iyi teknik imkanlarına sahip kayak merkezi olan ve birçok uluslararası turnuvaya ev sahipliği yapan Erciyes Kayak Merkezi, 07-08 Ocak 2017 tarihlerinde yapılacak olan Erciyes Cup turnuvasıyla yerli yabancı birçok sporcu ve kayakseveri misafir ediyor.

Bay ve bayanlar kategorisinde, Türkiye, Lüksemburg, Pakistan ve Arnavutluk gibi ülkelerin de aralarında bulunduğu 50’nin üzerinde profesyonel kayakçının katılacağı Erciyes Cup, Erciyes Kayak Merkezi’nin Hacılar Kapı pistinde gerçekleştirilecek. Sporcuların, büyük slalom yarışlarının gerçekleşeceği bu nefes kesen turnuvada alacağı puanlar, Uluslararası Olimpiyatlar’a gitme yolunda büyük önem taşıyor. Türkiye’nin Alpleri konumunda bulunan Erciyes Kayak Merkezi, İstanbul’a olan 1 saatlik yakınlığı ve Kayseri şehir merkezinden sağlanan kolay ulaşım ve konaklama olanaklarıyla, haftasonunu keyifli bir etkinliğe dönüştürmek isteyenlere farklı bir alternatif oluşturuyor.

Son teknoloji teleferik sistemi, 102 km uzunluğunda 34 farklı kayak pisti ve 25 kişilik pist güvenlik ekibiyle Erciyes Kayak Merkezi, büyük turnuvalara ev sahipliği yapmasının yanı sıra aileler ve kayak sporuna meraklı herkes için uygun koşullarda kış tatili yapma olanağı sunuyor.

KAYAK MERKEZLERİ İÇİN TIKLA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109