Doğubayazıt'ta savcı Hakan Kılıç silahlı saldırıya uğradı

AĞRI’nın Doğubayazıt İlçesi’nde silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan ve Ankara’ya sevk edilen Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç’ın, dün gece kalbinin bir ara durduğu ve uygulanan destekleyici müdahaleyle (resüsitasyona) yeniden çalıştırıldığı belirtildi. Kılıç’ın yoğun bakımdaki tedavisi sürerken, genel sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Doğubayazıt'ta savcı Hakan Kılıç silahlı saldırıya uğradı
     Doğubeyazıt İlçesi’nde dün bir şarküteriden alışveriş yaptıktan sonra otomobiline doğru giderken silahlı saldırıya uğrayan savcı Hakan Kılıç, Doğubayazıt Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahalenin ardından ambulansla Doğubayazıt 1’inci Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı’na götürüldü. Ağır yaralı olan Kılıç’ın buradan Erzurum’a sevk edilmesine karar verildi. Daha sonra karar değiştirilerek Kılıç, Sağlık Bakanlığı ambulans uçağıyla Ankara’ya getirildi.

KALBİ DURDU


Dün akşam saatlerinde Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilen savcı Kılıç, ilk önce ameliyata alındı. Boyun damarı yakını, kafatası ve biri de sırtından olmak üzere 3 ayrı yerinden aldığı kurşunlarla ağır yaralanan Kılıç, ameliyat sonrası Nöroloji Yoğun Bakım Ünitesi’ne alındı. Burada kalbi bir ara duran savcı Kılıç’a resüsitasyon uygulanarak hayata geri döndürüldü.

Hastane yetkilileri, savcı Kılıç’ın yoğun bakım destek ünitesine bağlı olarak tutulduğunu genel sağlık durumu ile tansiyonun iyi olmadığını, durumunun ciddiyetini koruduğunu belirttiler.

Hürriyet



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER