Bilezikler için öldürüp, cesedini gömdüler

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde bir hafta önce kaybolan kadının, yün dükkanı işleten akraba 2 kişi tarafından bilezikleri için öldürüldüğü ortaya çıktı.

Bilezikler için öldürüp, cesedini gömdüler

 Kadının boğularak öldürüldükten sonra Akçat köyü yakınlarına gömüldüğü belirlendi.

Karamürsel'e bağlı Karapınar köyünde oturan evli ve bir çocuk annesi Necmiye Bediha Yavuz (32) geçen hafta cumartesi günü bir yakınına başsağlığı dilemek ve taksitlerini ödemek üzere ilçe merkezine gitti. Üzerinde yaklaşık 20 bin TL değerindeki takılarla birlikte kayıplara karışan Yavuz'un ailesi durumu polise bildirdi.

Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri ilçedeki tüm kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Ekipler Yavuz'un en son görüldüğü yüncü dükkânını işleten ve birbirleri ile hala ve dayı çocukları olduğu öğrenilen İsmail Ç. ve İbrahim P.'nin ortadan kaybolup bir daha görülmediğini tespit etti.

Yaklaşık 2 gündür Türkiye genelindeki otel kayıtlarından şahısları bulmaya çalışan ekipler, şüphelileri Tekirdağ'da yakaladı. Gözaltına alınan şahısların, sorgulamalarında Necmiye Bediha Yavuz'u bileziklerini almak için öldürüp cesedini de Karamürsel'in Akçat köyü yakınlarında gömdüklerini itiraf ettikleri öğrenildi.

BOĞARAK ÖLDÜRMÜŞLER

Tekirdağ'dan Kocaeli'ne getirilen şüphelilerin yer göstermesi sonucu Yavuz'un toprağa gömülen cesedine ulaşıldı. Boğularak öldürüldüğü belirlenen Yavuz'un cesedi bulunduğu yerden çıkarılarak, otopsi için Gölcük Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Zanlılar ise Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

CİHAN

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER