Türkan Saylan Tıp Merkezi'nde Erken Kutlama

Türkan Saylan Tıp Merkezi'nde Erken Kutlama

Türkan Saylan Tıp Merkezi'nde Erken Kutlama
Türkan Saylan Tıp Merkezi'nde Erken Kutlama

Ataşehir Belediyesi Türkan Saylan Tıp Merkezi çalışanları Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Başkan Yardımcısı Haluk Tamgaç ve Sağlık İşleri Müdürü Gamze Akkuş İlgezdi ile bir araya geldi. Türkan Saylan Tıp Merkezi'nde görevli sağlık ve idari işler personeli, evlerinde hazırladıkları çeşitli yiyeceklerle ağırladıkları Ataşehir Belediyesi Başkanı Battal İlgezdi'den bazı isteklerde de bulundu.

Ataşehir Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Gamze Akkuş İlgezdi, Türkan Saylan Tıp Merkezi'nin kuruluş amacına uygun olarak tüm Ataşehirlilere sağlık hizmeti verdiğini anlattı.Sağlıklı bir toplum olmanın koşullarından birinin vatandaşa hızlı ve ucuz sağlık hizmeti vermek olduğunu belirten Gamze Akkuş İlgezdi, Türkan Saylan Tıp Merkezi projesi nedeniyle Başkan İlgezdi ile merkezin kuruluş ve hizmet vermesinde emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür etti.

 
Başkan Battal İlgezdi'de, sık sık ziyaret ettiği Türkan Saylan Tıp Merkezi'nin çalışmalarından memnun olduğunu belirtti. Ataşehirlilerin, Türkan Saylan Tıp Merkezi'nin kurulması ve verdiği sağlık hizmeti nedeniyle kendisine teşekkür ettiklerini ifade eden Başkan Battal İlgezdi, Tıp Merkezi personeline özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür etti. Türkan Saylan Tıp Merkezi çalışanları da çalışma koşullarından memnun olduklarını belirtirken başkan İlgezdi'den ulaşım konusunda yaşadıkları sorunların giderilmesini istedi. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'de Türkan Saylan Tıp Merkezi çalışanlarına mesaiye geliş ve gidiş için kısa sürede servis sağlayacağı sözünü verdi.


Tel. : 0216 577 71 40 ( 5 Hat )

Küçük Bakkalköy Mahallesi
Küçük Bakkalköy Mahallesi, Vedat Günyol Caddesi, No. 4 ATAŞEHİR - İSTANBUL

                           
AİLE HEKİMİNİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLA

TÜRKAN SAYLAN TIP MERKEZİ AÇILIŞ VİDEOSU İÇİN TIKLA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER