ETİ Çocuk Tiyatrosu Kanal D ekranlarında

ETİ Çocuk Tiyatrosu 15. yılı şerefine 23 Nisan’da Kanal D ekranlarında çocuklarla buluşuyor

ETİ Çocuk Tiyatrosu Kanal D ekranlarında
ETİ Çocuk Tiyatrosu Kanal D ekranlarında 

ETİ Çocuk Tiyatrosu 15. yılı şerefine 23 Nisan’da Kanal D ekranlarında çocuklarla buluşuyor
Bugüne kadar yurt içi ve yurt dışında 1.8 milyon çocuğun kişisel, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayan ETİ Çocuk Tiyatrosu, 23 Nisan’da Kanal D ve Smart Çocuk ekranlarından yayınlanarak tiyatroyu TV’ye taşıyacak. 15. yılında çocuklara 23 Nisan armağanı verecek olan ETİ Çocuk Tiyatrosu, televizyon aracılığıyla da milyonlarca çocuğa ulaşacak.
Türkiye’nin lider gıda üreticilerinden ETİ’nin öncülüğünde 15 yıldır çocukları tiyatro ile tanıştıran ETİ Çocuk Tiyatrosu, çocuklara 23 Nisan armağanı verecek. 23 Nisan’da 09.00-10.00 saatleri arasında Kanal D’de, 10.00-11.00 saatleri arasında ise Smart Çocuk kanallarından banttan yayınlanacak ETİ Çocuk Tiyatrosu gösterisi ile çocuklar unutamayacakları bir tiyatro deneyimi yaşayacak. Bugüne kadar ücretsiz tiyatro gösterileriyle Hakkari’den Edirne’ye, Lefkoşa’dan Üsküp’e kadar yurt içinde ve yurt dışında onlarca şehirde 1.8 milyon çocuğa ulaşan ETİ Çocuk Tiyatrosu, ilk kez televizyondan yayınlanmış olacak. Hayatlarında ilk kez tiyatroya giden on binlerce çocuk için yepyeni bir dünyanın kapılarını aralama hedefiyle yola çıkan ETİ Çocuk Tiyatrosu, televizyon aracılığıyla da daha fazla çocuğa ulaşacak.

15 yılda 1.8 milyon çocuğa ulaştı
Çocukların, kişisel, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak ve hayal dünyalarını genişletmek amacıyla 15 yıl önce sahne almaya başlayan ETİ Çocuk Tiyatrosu, ücretsiz tiyatro oyunları ile 1.8 milyon çocuğa tiyatro sevgisini aşıladı. Türkiye’nin 81 ilini birçok kez dolaşarak çocuklara tiyatro izleme deneyimi yaşatan ETİ Çocuk Tiyatrosu, KKTC, Makedonya ve Azerbaycan gibi Türk nüfusunun yoğun olduğu ülkelerdeki çocuklara da ulaşarak dünya klasiği niteliğindeki tiyatro oyunlarını bu ülkelerde de sergiledi. ETİ Çocuk Tiyatrosu’nun bugüne kadar sergilediği eserler arasında; “Bisküvi Adam”, “Kakaolu Olsun”, “Alaaddin’in Sihirli Lambası”, “Alice Harikalar Diyarında”, “Pinokyo”, “Çizmeli Kedi” ve “Kral Çıplak” olmak üzere 7 farklı oyun yer alıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109