YANDEX’TEN 23 NİSAN SÜRPRİZLERİ

Yandex, hem ana sayfasında hem de popüler navigasyon uygulamasında yaptığı çok özel çalışmalarla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor.

YANDEX’TEN 23 NİSAN SÜRPRİZLERİ
 YANDEX’TEN 23 NİSAN SÜRPRİZLERİ

Türkiye’nin önde gelen teknoloji şirketlerden Yandex, hem ana sayfasında hem de popüler navigasyon uygulamasında yaptığı çok özel çalışmalarla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor.

Önemli günleri yaptığı çalışmalarla ana sayfasına taşıyan Yandex, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı özel bir logoyla kutluyor. Yandex’in 23 Nisan logosuna tıklayan kullanıcılar, Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk ve dünya çocuklarına armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’yla ilgili içeriklere kolaylıkla ulaşabiliyor. İnternet kullanıcılarını çocukların hayal gücüyle renklenen dünyayı keşfetmeye davet eden Yandex’in 23 Nisan özel logosu, Yandex Türkiye çalışanlarının çocuklarının yaptığı çizimlerden yola çıkarak hazırlandı.
Türkiye’de navigasyon denince akla gelen ilk uygulama olan Yandex Navigasyon da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı unutmadı. Varış noktalarına rota oluşturmak amacıyla uygulamayı açan kullanıcılar sevimli bir çocuk sesinden “Rota oluşturuldu, 23 Nisan’da mutlu yolculuklar dilerim” mesajıyla karşılaştı.
Yandex Türkiye kullanıcılarıyla paylaştığı bu sürpriz çalışmaların yanı sıra, sosyal medya sayfalarında yer verdiği mesajlarla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109