Xiaomi yeni Redmi Note 10

Xiaomi yeni Redmi Note 10 Pro modeli için mural sanatçısı Kien ile İstanbul sokaklarında sınırlara meydan okuyor!

Xiaomi yeni Redmi Note 10

 Xiaomi yeni Redmi Note 10 Pro modeli için mural sanatçısı Kien ile İstanbul sokaklarında sınırlara meydan okuyor!
Yenilikçi teknolojileri herkesin daha iyi bir yaşam sürmesi için adil fiyatlarla sunan küresel teknoloji lideri Xiaomi, yeni Redmi Note 10 Pro modeli için İstanbul sokaklarında sanat rüzgarları estirdi.

Yenilikçi teknolojileri herkesin daha iyi bir yaşam sürmesi için adil fiyatlarla sunan küresel teknoloji lideri Xiaomi, yeni Redmi Note 10 Pro modeli için İstanbul sokaklarında sanat rüzgarları estirdi.

 

Küresel teknoloji lideri Xiaomi'nin orta sınıf akıllı telefon serisinin en önemli cihazlarından biri olan Redmi Note 10 Pro, mural sanatçısı Kien ile yapılan iş birliği kapsamında İstanbulluları sınırlarına meydan okumaya davet ediyor. İstanbul Design Week, Meeting Of Graffiti All Stars, Rock&Coke gibi festivallerde önemli işlere imza atan ve Cannes Lions, Eurobest, Golden Drum, Kristal Elma, Effie gibi pek çok ödülün sahibi Kien'in dirt art tekniği ile Xiaomi'ye özel çalışmaları Nişantaşı, Kadıköy İskele, Moda ve Bağdat Caddesi gibi semtlerde de yer aldı.

 

120Hz AMOLED ekrana sahip Redmi Note 10 Pro, olağanüstü tasarımı ve birden fazla renk seçeneğine sahip olmanın yanında yüksek çözünürlüklü kamerası ve çeşitli kamera modlarıyla mükemmel fotoğraflar çekilebilmesine olanak tanıyor. 108MP sensörü ve çift yerel ISO özellikleriyle donatılan model, en ince ayrıntıları yakalıyor. Çok çerçeveli RAW algoritması ile desteklenen Gece Modu 2.0 özelliği de loş ortamlarda bile unutulmaz fotoğraflar çekilmesini sağlıyor. Telefon aynı zamanda çekimleri profesyonel hale getiren Photo Clones (Fotoğraf Klonları), Video Clones (Video Klonları), Dual Video (Çift Video) ve Uzun Pozlama modlarını barındırıyor. Redmi Note 10 Pro gücünü piyasadaki en güçlü 4G işlemcilerden biri olan Qualcomm® Snapdragon™️ 732G'den alıyor.

 

Hizmet verdiği her bölgede yerel bir oyuncu haline gelme misyonuyla hareket eden Xiaomi, Türkiye'ye özel iş birliklerine ve çalışmalarına devam edecek.

 

Video linki: https://youtu.be/jlrTsSzzR_E

 

Künye:

Proje: Xiaomi Dirt Art 

Sanatçı: Kien

Lokasyon: İstanbul 

Yaratıcı İçerik&Influencer Marketing&Yapım Ajansı: Dof Event

 

Xiaomi Corporation Hakkında

Xiaomi Corporation, Nisan 2010'da kuruldu ve 9 Temmuz 2018'de Hong Kong Borsası’nın Ana Piyasası'nda yer aldı (1810.HK). Xiaomi, temelinde bir IoT (Nesnelerin İnterneti) platformuna bağlı akıllı telefonlar ve akıllı donanımlara sahip bir internet şirketidir. İnovasyona ve kaliteye eşit derecede önem veren şirket, kullanıcılara en iyi kaliteyi sunan ürünler sunmak ve en iyi operasyonel verimliliği elde etmek için uğraş vermektedir. En son yenilikçi teknolojilerde herkesin daha iyi bir yaşam sürmesi için adil fiyatlara sahip mükemmel ürünler geliştirmektedir. Şu anda dünyanın en büyük üçüncü telefon markası olan Xiaomi, akıllı telefonlar ve dizüstü bilgisayarlar hariç 324,8 milyondan fazla cihazı birbirine bağlayan platformuyla dünyanın önde gelen tüketici IoT (AI+IoT) platformunun sahibidir. Xiaomi ürünleri şu anda dünya genelinde 100'ün üzerinde ülkede ve bölgede satılıyor. Şirket, 2020 yılının Ağustos ayında geçtiğimiz yıla kıyasla 46 sıra yükselerek Fortune Global 500 listesine 422'nci sıradan ikinci kez girdi. Xiaomi, aynı zamanda İnternet şirketleri arasında 7'inci sırada yer aldı. Xiaomi, Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index ve Hang Seng TECH Index ve Hang Seng China 50 Index’te yer almaktadır.

Xiaomi hakkında ayrıntılı bilgi almak için https://blog.mi.com/en/ adresini ziyaret edebilirsiniz. 


Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2021, 23:12

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109