Türkiye’nin Cep Telefonu Markası KAAN,

Global akıllı telefon markalarının ileri teknolojisinin yanısıra fiyat avantajına da sahip olan KAAN Cep Telefonu, bu özelliğiyle sektörde yeni bir kapı açtı.

Türkiye’nin Cep Telefonu Markası KAAN,
 Türkiye’nin Cep Telefonu Markası KAAN,

Global akıllı telefon markalarının ileri teknolojisinin yanısıra fiyat avantajına da sahip olan KAAN Cep Telefonu, bu özelliğiyle sektörde yeni bir kapı açtı. KAAN, birikimi, deneyimi ve güçlü ağıyla sektördeki yerli markaların yollarını da açmak üzere öncülük ediyor.


Yaşı 2, birikimi 30 yıllık…


Türkiye’yi cep telefonuyla tanıştıran Başarı tarafından üretilen KAAN Cep Telefonu markasının ardında GSM sektöründeki 30 yıllık birikim, tecrübe, araştırma-geliştirme, üretim ve global kullanıcının yanısıra Türk kullanıcısının eğilimleri ve ihtiyaçlarının analizi yatıyor. Sunduğu üstün ve avantajlı özelliklerle KAAN, akıllı olduğu kadar ‘akılcı’ da. KAAN Cep Telefonu’nun mevcut durumda piyasaya sunmuş olduğu ürünler N1, A1, N2.


Yerli markaların önünü açacak…


KAAN, Cumhurbaşkanı’nın cep telefonu ve teknolojik ürünlerde yerli markalara yönelme çağrısının ardından, yakın gelecekteki yeni modellerini de piyasaya çıkma tarihlerini öne aldı. BAŞARI’nın Yönetim Kurulu Başkanı Ferda Yıldız yaptığı açıklamada baştan beri yerli markaların ve yerli üretimin ekonomimize yüksek katkısını savunan bir sanayici olarak, KAAN ile sektörde yerli cep telefonu markalarının önünü açacaklarını söyledi.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109