SP'nin Bursa'daki iftarında da protesto vardı

SP'nin Bursa'daki iftarında da protesto vardı

SP'nin Bursa'daki iftarında da protesto vardı
SP'nin Bursa'daki iftarında da protesto vardı
20 kişilik grup protesto gösterisi yaptı

Saadet Partisi'nin dün İstanbul'daki iftarından yaşanan protesto olayların bir benzeri Bursa'da da yaşandı. Saadet Partisi Bursa İl Örgütü tarafından düzenlenen iftar yemeğinde yaklaşık 20 kişilik grup protesto gösterisi yaptı. Çevik Kuvvet aracına bindirilen protestocular iftar sonrası serbest bırakıldı.


Saadet Partisi'nin dün İstanbul'daki iftarından yaşanan protesto olayların bir benzeri Bursa'da da yaşandı. Saadet Partisi Bursa İl Başkanlığı tarafından Sukaypark'ta düzenlenen iftar yemeğinde Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan yanlısı 20 kişilik bir grup, iftarın ardından konuşma yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'u protesto etti.

Parka alınmaya grup, 'Mücahit Erbakan' diye bağırmaya başladı. Bu sırada iftar alanında bulunan bir kişi de ayağa kalkarak 'Mücahit Erbakan' diye bağırdı. Kurtulmuş'u dinleyen partililer bağıran şahsın üzerine yürüdü ve tekme tokat müdahale etti. Bu sırada polis, şahsı dışarı çıkardı. Kapı önünde bekleyen grup da, Çevik Kuvvet tarafından dağıtıldı. Ayrılmak istemeyen 6 kişi gözaltına alındı. Çevik Kuvvet aracına bindirilen kişiler iftar sonrası serbest bırakıldı.

İftarın ardından gazetecilerin protesto ile ilgili soruları üzerine Kurtulmuş, "Ben konuşma yapıyordum. Dışarıda ne oldu bilmiyorum" dedi. Numan Kurtulmuş, davranarak partililerle el sıkıştı bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bülent CİVANOĞLU / BURSA (AHT)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER