Sony'nin yeni Ağ Video Yönetim Sistemi;

Sony'nin Ağ Video Yönetim Sistemi; Genişletilmiş Kayıt, İçerik Yönetimi ve İzleme Özellikleri Sunuyor

Sony'nin yeni Ağ Video Yönetim Sistemi;
Sony'nin yeni Video Yönetim Sistemi;

 Sony'nin Ağ Video Yönetim Sistemi; Genişletilmiş Kayıt, İçerik Yönetimi ve İzleme Özellikleri Sunuyor
Ağ video kayıt cihazı ve ağ video yönetim yazılımı, 4K dahil olmak üzere her seviyeden ağ kamerası formatlarını destekler


Sony'nin yeni Ağ Video Yönetim Sistemi; içerikleri yönetmek, depolamak ve analiz etmek için profesyonellere özelleştirilebilir ve esnek bir çözüm sunuyor. HAW-E ve HAW-S serisi ağ video kayıt cihazları (NVR) ile SOW-E ve SOW-S serisi sunucu tabanlı video yönetim yazılımlarını içeren bu sistem; şehir izleme, taşımacılık, finansal hizmetler ve eğitim dahil olmak üzere çeşitli ticari video çekme uygulamaları için tasarlandı.

VMS, Sony'nin 4K ağ kameraları tarafından sunulan benzersiz özelliklere sahip en yeni 4K teknolojileri dahil olmak üzere çok çeşitli IP kamera formatlarını destekliyor. 4K destekli kayıt ve içerik yönetimi çözümünü saflarına katan Sony, uçtan uca (lensten ekrana) 4K çözüm seçeneği sunarken farklı pazarlar ve bütçelerin ihtiyaçlarını karşılama esnekliğini korumayı başararak 4K alanındaki liderliğini sürdürüyor.

4K kayıt imkanıyla bir araya gelen 4K görüntü yakalama özelliği, kullanıcıların ayrıntılarla dolu 4K yüksek çözünürlük verilerini kullanarak durumsal farkındalık ve ayrıntıları tanıma kabiliyetlerini artırmalarını sağlıyor.

Sony Profesyonel Avrupa Video Güvenlik Ürün Müdürü Roger Lawrence şunları söyledi: "Bu yeni VMS platformu, 4K iş akışındaki eksik halkayı sağlıyor. "Çok çeşitli mevcut kamera sistemlerine verilen destek ve artan yüksek çözünürlük taleplerini karşılayan tam entegre 4K desteğiyle Sony, müşteriler için üst düzey görüntüleme teknolojilerini temel alan eksiksiz, uçtan uca bir 4K çözümü sunuyor."

Yeni ağ video yönetimi sisteminin önemli özellikleri arasında şunlar yer alıyor:
Yerel veya uzaktan canlı görüntüleme/oynatma ve arama yapma kabiliyetleri.
PC'ler, tabletler ve akıllı telefonlar dahil olmak üzere çok çeşitli cihazlarda çoklu istemci desteği.

Sistem işlemlerinin verimliliğini artırmak için etkinlik veya zaman gibi geliştirilmiş arama işlevleri. Sony'nin, statik ve dinamik Akıllı Kırpma ve kameranın en yüksek çözünürlüğünü yakalayan Delil Çekimi gibi benzersiz özelliklerini destekleyen durumsal farkındalık ve ayrıntı tanıma kabiliyetleri. Yeni kameralara gömülü analizle çalışma esnekliği.
4K kameralar dahil olmak üzere Sony'nin ağ kamerası yelpazesinin tamamı için destek.

Küçük ve orta büyüklükteki işletme seçenekleri ve kurumsal seçenekler
Sony'nin yeni ağ video yönetim sisteminin, küçük ve orta büyüklükteki işletmeler için Standart ve büyük kuruluşlar için Kurumsal olmak üzere iki sürümü olacaktır. Standart sürüm geliştirilmiş işlevsellik vaat ederken Kurumsal sürüm, birçok kameranın kullanıldığı büyük sistemler için kullanıcı ihtiyaçlarını karşılayacak biçimde tasarlandı.
Kullanımı kolay SOW-S serisi ve kullanıma hazır HAW-S serisinden oluşan Standart sürüme 288 adede kadar kamera bağlanabiliyor ve NVR için birim başına 40 kamera destekleniyor.

Yüksek ölçeklenebilirliğe sahip SOW-E serisi ve zengin özellikli HAW-E serisinden oluşan Kurumsal sürüme 4096 adede kadar kamera bağlanabiliyor ve NVR kullanılırken birim başına 100 kamera destekleniyor. Ayrıca ücretli ek özellik Akıllı Duvar ile Kurumsal sürüm kullanıcıları, önemli alanları daha iyi görebilmek için birden fazla monitör kullanabiliyor.

Yeni ağ video yönetim sistemi ayrıca kullanıcıların video ve içerik yönetimi ihtiyaçları değiştikçe veya geliştikçe teknoloji yatırımlarını "geleceğe dönük" hale getirmeleri için bir seçenek sunuyor. Sony'nin ücretli Yazılım Güncelleme Planı (SUP) yöntemini tercih eden müşteriler, yeni özellikler ve işlevler çıktığında sistemlerini yükseltebiliyor.
Yeni video yönetim sisteminin 2016'nın sonuna doğru Avrupa'da çıkması planlanıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109