SİT HAVUZLARI TAVALAR ASİT DERELERİ

SİT HAVUZLARI TAVALAR ASİT DERELERİ

SİT HAVUZLARI TAVALAR ASİT DERELERİ

Çelik Polyester San. Tic. kurucusu Seyfettin ÇELİK 1990 yılında polyester sektörüne girmesiyle başlayan iş hayatında 1999 yılından itibaren de kendi yönetiminde bugünkü adıyla ÇELİK POL San.Tic.Ltd.Şti. nin kuruluşunu yaparak sektördeki faaliyetlerine bir yenisini ekledi. Kuruluşundan bu yana kaliteli hizmet anlayışını benimseyerek sürekli bir büyüme trendi izleyen Çelik Polyester Ataşehirdeki yeni şubesiyle İstanbuldaki polyester ürünleri yelpazesini genişletmeye devam ediyor.

ÇELİK POL San. Tic. Ltd. Şti. yılların tecrübesini genç ve dinamik kadrosu ile birleştirerek müşterilerine en kaliteli hizmeti verme çabasındadır. ' Müşterilerimiz iş ortağımızdır' anlayışı ile müşteri memnuniyeti en ön planda tutulmaktadır. Seyfettin ÇELİK, ' Hizmette mükemmeliyet ' misyonunu benimsemiştir. Hizmet: Etkin, hızlı ve verimli

İşleyiş: Tecrübe ve yeniliğin sentezlendiği bir sistem
Bakış açısı: Değer yaratma
Odak noktası: Müşteri memnuniyeti
Sonuç: Kalite mükemmeliyeti

Uzman ve dinamik ekibi ile müşterilerine en kaliteli ürünleri sunan, ürün yelpazesini sürekli geliştiren, sektördeki gelişmeleri izleyen değil bilfiil içinde olan, güvenilir, saygın ve tercih edilen bir kuruluş olmak temel vizyonumuzdur. Çalışanlar ve müşteriler ile karşılıklı saygı, itibar ve dürüstlük ise sırtımızı dayadığımız ilkelerimizdir.

Telefon : 0216 317 82 84 - Gsm : 0532 367 88 95 - Fax : 0216 324 50 86
ÇELİK POL Cam Elyaf Takviyeli Polyester San. Tic. LTD. ŞTİ.

www.celikpolyester.com

FİRMANIN FAALİYET ALANLARI
ASİT HAVUZLARI TAVALAR ASİT DERELERİ
ASİT KAPLAMA YAPIMI ASİTLİ DEPOLAR
CAM ELYAF RULOSU
FİBER GLASS İZOLASYONLU NAKİL TANLARI
FİBER GLASS TEKNE YAPIMI
FİBERGLASS SU DEPOLARI
İNŞAAT BETON KALIBI KASETİ
MERMERİT MUTFAK EVYESİ
ÖZEL POLYESTER UYGULAMASI
POLIETILEN DEPOLAR
POLİKERAMİK MERMERİT KÜVETLER
POLYESTER CAMİ KUBBELERİ
POLYESTER GİZLİ DERE UYGULAMASI
POLYESTER HAVUZ KAYDIRAKLARI
POLYESTER KAZANLAR
POLYESTER LUNAPARK KAYDIRAĞI
POLYESTER OLUKLU ETERNİT LEVHALARI
POLYESTER SEÇİM OTOBÜSÜ TAVANI
POLYESTER SU DEPOLARI
TEXTURE DESENLİ POLYESTER KAPLAMASI

ARNAVUTKÖYDE SU DEPOSU YAPIMI İMALATHANESİ SU DEPOLARI SATIŞ YERİ FİYATI DEPO ÇEŞİTLERİ Cam Elyaf Takviyeli ARNAVUTKÖYDE SU DEPOSU YAPIMI İMALATHANESİ SU DEPOLARI SATIŞ YERİ FİYATI DEPO ÇEŞİTLERİ San.in temel faaliyetleri poliüretan yapımı su depoları , cam elyaftan yapılma su depoları ve satımıdır. Konusunda İstanbul piyasasında önemli bir paya sahip olan şirketimiz , İstanbul dışındada geniş yer teşkil etmektedir. Şirketimiz su depoları dik yatık su depoları fiberglas su depoları imal etmektedir.

ARNAVUTKÖYDE SU DEPOSU YAPIMI İMALATHANESİ SU DEPOLARI SATIŞ YERİ FİYATI DEPO ÇEŞİTLERİ Nedir ARNAVUTKÖYDE SU DEPOSU YAPIMI İMALATHANESİ SU DEPOLARI SATIŞ YERİ FİYATI DEPO ÇEŞİTLERİ Yapısı :

1. Tereftalik asitle etilen glikolün polimerleşmesinden oluşur. Boyacılıkta , kumaş polyester Su Deposu ve lâstik sanayiinde , ayrıca korozyona karşı koruyucu olarak kullanılır.


2. Tahta üzerine sürüldüğünde hava higroskopik ve fiziksel koşullarına karşı koruyucu , parlak bir katman oluşturan poliasidin doymamış alkollere veya glikollere etkimesiyle elde edilen kimyasal madde.

Diğer bir tanım: ARNAVUTKÖYDE SU DEPOSU YAPIMI İMALATHANESİ SU DEPOLARI SATIŞ YERİ FİYATI DEPO ÇEŞİTLERİ kelimesi birleşik bir kelime olup , çok anlamlı POLY ve organik bir tuzu ifade eden kimyasal bir terim olan ESTER den oluşur. POLYESTER kelimesini , çok sayıda organik tuz olarak da ifade edebiliriz. Ayrıca ester molekülleri zincirini Polimer olarak da tanımlayabiliriz.


Doymamış ilk polyester Su Deposu reçinelerin ilk pratik uygulama örneği 2. Dünya savaşındadır. Fakat cam elyafı ile takviye edilmesi , çok sağlam ve hafif bir malzeme olduğunun anlaşılması 1950 de olmuştur. Günümüzdeki polyester Su Deposu doymamış reçineler ilk hallerine göre çok daha üstün özelliklere sahiptir.


Hem Türkiye de hem de Dünya da CTP uygulamalarında en yaygın olarak kullanılan doymamış polyester Su Deposu reçineler , Takviyeli plastikler içinde termoset grubunda yer alan bir reçinedir. El yatırması gibi basit kalıplama tekniklerinden , en karmaşık makineleşmiş kalıplama tekniklerine kadar , her türlü kalıplama tekniğine hitap eder. ARNAVUTKÖYDE SU DEPOSU YAPIMI İMALATHANESİ SU DEPOLARI SATIŞ YERİ FİYATI DEPO ÇEŞİTLERİ reçineler , çok geniş bir kimyasal aileyi kapsar ve genel olarak dibazik asitlerle , polihidrik alkollerin kondensasyon reaksiyonu sonucunda elde edilir.


Dibazik Asit + Polihidrik Alkol = ARNAVUTKÖYDE SU DEPOSU YAPIMI İMALATHANESİ SU DEPOLARI SATIŞ YERİ FİYATI DEPO ÇEŞİTLERİ Reçine + H2O Kullanılan dibazik asit türüne bağlı olararak , doymamış polyester Su Deposu reçineler , kompozitin genel amaçlı veya kimyasal dayanımlı olmasını sağlayacak şekilde , ortoftalik veya izoftalik olarak adlandırılır.

ARNAVUTKÖYDE SU DEPOSU YAPIMI İMALATHANESİ SU DEPOLARI SATIŞ YERİ FİYATI DEPO ÇEŞİTLERİ , polimerlerin bir kategorisi veya daha özel olarak ana bağları içinde ester fonksiyonel grupları içeren yoğuşma olimerleridir. ARNAVUTKÖYDE SU DEPOSU YAPIMI İMALATHANESİ SU DEPOLARI SATIŞ YERİ FİYATI DEPO ÇEŞİTLERİler doğada bulunmasına karşın , polyester Su Deposu genel olarak tüm polietilen tereftalat ve polikarbonat içeren sentetik polyester ARNAVUTKÖYDE SU DEPOSU YAPIMI İMALATHANESİ SU DEPOLARI SATIŞ YERİ FİYATI DEPO ÇEŞİTLERİe ait geniş bir aileyi belirtir. PET , termoplastik polyester ARNAVUTKÖYDE SU DEPOSU YAPIMI İMALATHANESİ SU DEPOLARI SATIŞ YERİ FİYATI DEPO ÇEŞİTLERİin en önemlilerinden biridir.

ilk sentetik polyester Su Deposu olan gliserin ftalat su geçirmezlik özelliği elde etmek için 1. Dünya Savaşında kullanılmıştır. Doğal polyester ARNAVUTKÖYDE SU DEPOSU YAPIMI İMALATHANESİ SU DEPOLARI SATIŞ YERİ FİYATI DEPO ÇEŞİTLERİ 1830lu yıllardan beri bilinmektedir. ARNAVUTKÖYDE SU DEPOSU YAPIMI İMALATHANESİ SU DEPOLARI SATIŞ YERİ FİYATI DEPO ÇEŞİTLERİ kelimesinin yaygın kullanımı polyester Su Deposu liften gelen kumaşı belirtir. ARNAVUTKÖYDE SU DEPOSU YAPIMI İMALATHANESİ SU DEPOLARI SATIŞ YERİ FİYATI DEPO ÇEŞİTLERİ giysiler , doğal liflerle karşılaştırıldığında , daha az doğal hissedilir. ARNAVUTKÖYDE SU DEPOSU YAPIMI İMALATHANESİ SU DEPOLARI SATIŞ YERİ FİYATI DEPO ÇEŞİTLERİ lifler sıklıkla pamuk lifleri ile beraber , daha iyi özelliklere sahip giysiler üretmekte kullanılır.

  • Pamuk gibi başka malzemelerle de karıştırılarak kullanılabilen polimerdir.
  • Dünya üzerinde özellikle perdelik kumaş üreten fabrikaların çokça kıllandığı , öte taraftan araba iç lastiğinde dolgu malzemesi olarak da kullanılabilinen kimyasal bir tekstil lifidir.
  • Polietilen tereftalik asit ve mono etilen glikolün katalizör yardımıyla karıştırılması ve isteğe göre titanyum dioksit , baryum sülfat gibi yabancı maddelerin eklenmesiyle üretilen pamuğun alternatifi bir ipliktir. Ev tekstilinden otomative , giyime kadar hemen hemen her yerde kullanılır. Naylona göre daha kalitelidir. Çeşidi boldur. Sanayide başlı başına bir iş koludur.

ARNAVUTKÖYDE SU DEPOSU YAPIMI İMALATHANESİ SU DEPOLARI SATIŞ YERİ FİYATI DEPO ÇEŞİTLERİ su Deposu ve Tankların Yerinde imalat ve montajı:

Oturmus oldugunuz apartman ve binanizdaki metal sac ve beton depolariniz cürüme ve sizdirma yaparak insan saglina ve bina temeline zarar verdiginden dolayi sagliniz ve binaniz deprem esnasinda zarar görmesine sebep verebilir. ARNAVUTKÖYDE SU DEPOSU YAPIMI İMALATHANESİ SU DEPOLARI SATIŞ YERİ FİYATI DEPO ÇEŞİTLERİ depolarinizin paslanmasi ve temizlenmesi yapilmadigindan dolayi deponuzdaki suyunuz çamur , pas , diger organik ve inorganik maddeler insan sagliniza olumsuz sekilde zarar verecegini düsündügümüz için Siz degerli müsterimize ARNAVUTKÖYDE SU DEPOSU YAPIMI İMALATHANESİ SU DEPOLARI SATIŞ YERİ FİYATI DEPO ÇEŞİTLERİ ve Fiberglas su deposu ve su tankin tavsiye ediyoruz maliyeti ekonomik üretimi rahat olan depolarimiz tüm gövde parçalarini fabrikamizda üreterek (De monte) olarak parçalardan üretilen polyester Su Deposu su depolarin önceden kesif yaptigimiz binanizin bodrum zeminine yattiracaginiz su deposunu Firmamızın uzman ekiplerince su deponuzu montaj yapiyoruz. Montaj bittikten sonra su deponuzu sihhi tesisatçiya baglantilarini baglattirarak su deponuz kullanima hazir hale getiriyorsunuz. (TSE ISO 9001 2000 kalite ve Sağlıklıdır belgeli deponuzun) Muslugunuzdan temiz ve saglikli su aktıgında sihhatli olarak su deposunu mutlulugunu yasayacaksiniz.

CTP ( ARNAVUTKÖYDE SU DEPOSU YAPIMI İMALATHANESİ SU DEPOLARI SATIŞ YERİ FİYATI DEPO ÇEŞİTLERİ polyester Su Deposu depo) larin avantajlari:

Diger malzemeleri göre daha hafiftir , Elektrigi iletmezler , Korozyona dayaniklidirlar , paslanmaz ve çürümezler , Su izolasyonu saglar , isi izolasyonu saglar. Yüksek mukavemet degerli vardir. Istenilen tonajda üretilebilmektedir , boya ve bakim istemez. Dis bakim gerektirmeksizin , uzun ömürlüdür ve montaji kolaydir.

Kompozit Nedir? ( Fiberglas ve ARNAVUTKÖYDE SU DEPOSU YAPIMI İMALATHANESİ SU DEPOLARI SATIŞ YERİ FİYATI DEPO ÇEŞİTLERİ ):


Reçine katki malzemeleri ilave edilmis termoset reçinelerin veya termoplastlarin elyaflar ile ( cam , karbon , aramid vs..) veya dolgu malzemeleri takviye edilmesi ve bu karisimin belirli bir prosese tabi tutulmasi sonucunda sertlesmesi ile elde edilen ürünler kompozit malzeme olarak adlandirilir. Saf haldeki reçinelerin (takviyelerle birlikte) katki malzemesi ile sertlestirilmesi sonucu elde edilen kompozit ürünlerin mekanik mukavemet degerleri diger plastiklere(Polietilene) göre kiyaslanamayacak kadar yüksektir.

Kompozitleri olusturan temel malzemeler polimerler , termosetler reçineler veya termoplast reçineler , takviye malzemeleri , katki malzemeleri ve dolgu malzemeleridir. Cam elyaf takviyesi ile fiziksel mukavemetleri arttirilmis kompozit malzemeler ahsap , beton , metal , cam gibi bir üretim malzemesi olup , kullanim amacina uygun degisik özelliklerin kolayca kazanilabilmesi özelligi ile diger üretim malzemelerine göre üstünlük gösterir. ARNAVUTKÖYDE SU DEPOSU YAPIMI İMALATHANESİ SU DEPOLARI SATIŞ YERİ FİYATI DEPO ÇEŞİTLERİ polyester Su Deposu (CTP) olarak adlandirilan kompozitler ticari olarak en uygun kullanim alanina sahip takviyeli polyester Su Deposu lerdir.

Yapılacak işler:

Fiberci , Fiberglas , Fiberglass , Fiber Teknikleri , Fiber Boya , Fiber Onarım , Fiber Model , ARNAVUTKÖYDE SU DEPOSU YAPIMI İMALATHANESİ SU DEPOLARI SATIŞ YERİ FİYATI DEPO ÇEŞİTLERİ Ustası , ARNAVUTKÖYDE SU DEPOSU YAPIMI İMALATHANESİ SU DEPOLARI SATIŞ YERİ FİYATI DEPO ÇEŞİTLERİ Fiber Ustası , ARNAVUTKÖYDE SU DEPOSU YAPIMI İMALATHANESİ SU DEPOLARI SATIŞ YERİ FİYATI DEPO ÇEŞİTLERİ Fiberglas Ustası , ARNAVUTKÖYDE SU DEPOSU YAPIMI İMALATHANESİ SU DEPOLARI SATIŞ YERİ FİYATI DEPO ÇEŞİTLERİ Fiberglas Kalıp , Cam Takviyeli ARNAVUTKÖYDE SU DEPOSU YAPIMI İMALATHANESİ SU DEPOLARI SATIŞ YERİ FİYATI DEPO ÇEŞİTLERİ , ARNAVUTKÖYDE SU DEPOSU YAPIMI İMALATHANESİ SU DEPOLARI SATIŞ YERİ FİYATI DEPO ÇEŞİTLERİ Mimari , ARNAVUTKÖYDE SU DEPOSU YAPIMI İMALATHANESİ SU DEPOLARI SATIŞ YERİ FİYATI DEPO ÇEŞİTLERİ Maket Ürünler , ARNAVUTKÖYDE SU DEPOSU YAPIMI İMALATHANESİ SU DEPOLARI SATIŞ YERİ FİYATI DEPO ÇEŞİTLERİ Yeniden Modelleme , ARNAVUTKÖYDE SU DEPOSU YAPIMI İMALATHANESİ SU DEPOLARI SATIŞ YERİ FİYATI DEPO ÇEŞİTLERİ Bulunmayan Parça , ARNAVUTKÖYDE SU DEPOSU YAPIMI İMALATHANESİ SU DEPOLARI SATIŞ YERİ FİYATI DEPO ÇEŞİTLERİ Fiber Kırık Onarım , ARNAVUTKÖYDE SU DEPOSU YAPIMI İMALATHANESİ SU DEPOLARI SATIŞ YERİ FİYATI DEPO ÇEŞİTLERİ Plastik Onarım , ARNAVUTKÖYDE SU DEPOSU YAPIMI İMALATHANESİ SU DEPOLARI SATIŞ YERİ FİYATI DEPO ÇEŞİTLERİ Prekast , ARNAVUTKÖYDE SU DEPOSU YAPIMI İMALATHANESİ SU DEPOLARI SATIŞ YERİ FİYATI DEPO ÇEŞİTLERİ Prekast kalıplar , ARNAVUTKÖYDE SU DEPOSU YAPIMI İMALATHANESİ SU DEPOLARI SATIŞ YERİ FİYATI DEPO ÇEŞİTLERİ Su oluğu , ARNAVUTKÖYDE SU DEPOSU YAPIMI İMALATHANESİ SU DEPOLARI SATIŞ YERİ FİYATI DEPO ÇEŞİTLERİ Fiber Nedir , ARNAVUTKÖYDE SU DEPOSU YAPIMI İMALATHANESİ SU DEPOLARI SATIŞ YERİ FİYATI DEPO ÇEŞİTLERİ Nedir , ARNAVUTKÖYDE SU DEPOSU YAPIMI İMALATHANESİ SU DEPOLARI SATIŞ YERİ FİYATI DEPO ÇEŞİTLERİ Fiber Kaplama , ARNAVUTKÖYDE SU DEPOSU YAPIMI İMALATHANESİ SU DEPOLARI SATIŞ YERİ FİYATI DEPO ÇEŞİTLERİ Fiber Boya ,

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109