Samsung Galaxy S8, Dünya ile aynı anda Türkiye’de satışta

Akıllı telefonda sınırları kaldıran Samsung Galaxy S8, dünya ile aynı anda Türkiye’de satışta

Samsung Galaxy S8, Dünya ile aynı anda Türkiye’de satışta
 Samsung Galaxy S8, Dünya ile aynı anda Türkiye’de satışta

Akıllı telefonda sınırları kaldıran Samsung Galaxy S8, dünya ile aynı anda Türkiye’de satışta


Samsung, 29 Mart’ta tanıttığı devrim niteliğindeki yeni akıllı telefonu Galaxy S8 ve S8+’ı, bugün dünya ile eş zamanlı olarak Türkiye’de de satışa sunuyor. Gelişmiş kamerası, artırılmış performansı ve yeni özellikleriyle tanıtıldığı günden bu yana yoğun bir ilgiyle karşılanan Galaxy S8 ve S8+, akıllı telefonda sınırları kaldırmak isteyenlerle buluşuyor.


Samsung Electronics, akıllı telefonda sınırları yeniden tanımlayan Galaxy S8 ve S8+’ı bugün itibarıyla dünya ile eş zamanlı olarak Türkiye’de de kullanıcılarla buluşturuyor. Heyecanla beklenen ve 29 Mart tarihinde New York ve Londra ile eş zamanlı olarak İstanbul’da lansmanı yapılan Samsung Galaxy S8 ve S8+ telefonları Türkiye’de mağazalarda yerini almadan tüketicilerin yoğun ilgisi ve geri bildirimleriyle karşılandı.

5.8 inç ekrana sahip Galaxy S8 ve 6.2 inç ekranla sunulan Galaxy S8+ modellerinin sahip olduğu Sonsuz Ekran (Infinity Display) tasarımı akıllı telefon anlayışına yeni bir boyut katıyor. Samsung’un yeni amiral gemisi, kompakt tasarımıyla tek elle çoklu işlevlerde rahat bir kullanım sağlarken arka ve ön yüzde kullanılan Corning® Gorilla® Glass 5 ile sağlamlık ve yüksek yüzey kalitesi sunuyor.

Galaxy S8 ve S8+, gelişmiş 8MP F1.7 akıllı otomatik olarak netlik ayarı yapan ön kamera ve düşük ışıkta, yakınlaştırmada ve bulanıklık önlemede en iyi sonuçları veren gelişmiş görüntü işleme özelliğine sahip 12MP F1.7 Dual Pixel ana kamera ile donatıldı.

Sektörün ilk 10nm işlemcisine sahip olan Galaxy S8 ve S8+, hız ve performansıyla sınırları kaldırırken; 450 Mbps hızında kadar LTE ve gigabit hızında Wi-Fi bağlantı özelliklerini destekliyor.

Ödüllü bir güvenlik platformu olan Samsung Knox ile geliştirilen Galaxy S8 ve S8+, parmak izi okuyucu, iris tarayıcı ve yüz tanıma da dahil olmak üzere gelişmiş biyometrik teknolojiler sunuyor. Böylece kullanıcılar, kendilerine en uygun, güvenli biyometrik kimlik doğrulama yöntemini seçebiliyor.

Samsung DeX ise, akıllı telefonu bir masaüstüne dönüştürüyor. Galaxy S8 ve S8+’ın işlemci gücü sayesinde Samsung kullanıcıları, DeX ile telefonlarındaki verileri kolayca görüntüleyebilir, düzenleyebilir ve akıllı telefonlarıyla sanki masaüstü veya tablet bilgisayarda çalışır gibi hızlı ve etkili bir şekilde çalışabilirler.

Fiyat sürpriziyle geliyor

Samsung Electronics Türkiye, tüketicilerin ilgisi ve geri bildirimleri doğrultusunda, Galaxy S8 ve S8+’ın sunduğu önemli yenilikleri Türkiye’de daha fazla kullanıcı ile buluşturmayı amaçlayarak Galaxy S8 ve S8+ modellerinin mağaza satışı öncesinde bir fiyat düzenlemesi yaptı.

Bugünden itibaren Galaxy S8 3.999 TL, Galaxy S8+ ise 4.499 TL tavsiye edilen perakende satış fiyatı ile mağazalarda ve shop.samsung.com/tr adresinden satışa sunuluyor.

Samsung Galaxy S8 ürünlerinin özellikleri

 

Galaxy S8

Galaxy S8+

İşletim Sistemi

Android 7.0

Şebeke

LTE Cat. 9

Boyutlar

148.9 x 68.1 x 8.0 mm, 155g

159.5 x 73.4 x 8.1 mm, 173g

AP

Sekiz Çekirdek (2.3GHz Dört + 1.7GHz Dört), 64 bit, 10 nm

Hafıza

4GB RAM (LPDDR4), 64GB (UFS 2.1)

Ekran

5.8” 1 Quad HD+

(2960x1440), (570ppi)

6.2” 1 Quad HD+

(2960x1440), (529ppi)

1 Ekran çapraz ve tam bir dikdörtgen olarak yuvarlak köşeleri hesaba katmadan ölçülmüştür

Kamera

Ana Kamera: Dual Pixel 12MP OIS (F1.7), Ön: 8MP AF (F1.7)

Batarya

3,000 mAh

3,500 mAh

Kablolu ve Kablosuz Hızlı Şarj

WPC and PMA ile Uyumlu Hızlı Şarj

Ödeme

NFC, MST

Bağlantı

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), VHT80 MU-MIMO, 1024QAM

Bluetooth® v 5.0 (LE 2Mbps’e kadar), ANT+, USB Type-C, NFC,

Konum (GPS, Galileo*, Glonass, BeiDou*)

*Galileo ve BeiDou kapsaması sınırlı olabilir.

Sensörler

Hareket Sensörü, Barometre, Parmakizi Sensörü, Gyro Sensör,
Jeomanyetik Sensör, Hall Sensör, Nabız Ölçer, Yakınlık Sensörü,

RGB Işık Sensörü, İris Sensörü, Basınç Sensörü

Ses

MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB,

FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, DSF, DFF

Video

MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM

Samsung Electronics Hakkında

Samsung Electronics Co. Ltd. dünyaya dönüştürücü fikirler ve teknolojilerle ilham veriyor ve geleceği şekillendiriyor. Samsung Electronics televizyon, akıllı telefon, giyilebilir cihazlar, tabletler, dijital gereçler, ağ sistemleri ve hafıza, LSI sistemleri ve LED çözümlerinin dünyasını yeniden tanımlıyor. Samsung hakkında en güncel haberler için //news.samsung.com adresinden “Samsung Newsoom” sayfasını ziyaret edebilirsiniz.



Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2017, 14:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109