Samsung Galaxy

Yepyeni bir yıla girmeye hazırlanırken yılbaşında sevdiklerinize nasıl bir hediye vereceğinize henüz karar veremediyseniz bu haber tam size göre.

Samsung Galaxy
 Samsung Galaxy
Yepyeni bir yıla girmeye hazırlanırken yılbaşında sevdiklerinize nasıl bir hediye vereceğinize henüz karar veremediyseniz bu haber tam size göre.

Sevdiklerinizi bu yıl bambaşka bir hediye vererek mutlu etmek istiyorsanız, Samsung’un Galaxy Watch3, Galaxy Buds Live ve Galaxy Tab S7 ve S7+ sizleri bekliyor. Ayrıca dilerseniz Galaxy S20 FE’yi 1.999 TL'den veya Galaxy Note20’yi 3.999 TL'den başlayan fiyatlarla satın alma fırsatından faydalanabilirsiniz. Bu şık cihazlarla kendinizi mutlu edebilir ya da isterseniz sevdiklerinize hediye ederek onları da yepyeni bir Galaxy ile yeni yılda mutlu edebilirsiniz. 

Yılın en heyecanlı anlarından biri daha yaklaşıyor. Yeni bir yıla yeni umutlarla girmeye hazırlanırken herkesi sevdiklerine en güzel hediyeyi alma telaşı da sardı. Alacağınız hediye ile sevdiklerinizi mutlu etmek istiyorsanız Samsung’un Galaxy Watch3, Galaxy Buds Live ve Galaxy Tab S7/S7+ ürünleri özellikleri ve şıklıkları ile baş döndürecek birer hediye alternatifi olarak öne çıkıyor. Ayrıca Samsung’un “Galaxy ile yeni yılda yenilenme zamanı!” kampanyası kapsamında eski cihazınızı getirip Galaxy S20 FE veya Galaxy Note20’ye çok uygun fiyatlardan sahip olabilir, bu ürünleri dilerseniz sevdiklerinize de hediye edebilirsiniz.  

Teknolojinin lider markalarından Samsung’un bu ürünleri; sevdiklerinizin yaşam tarzını ve günlük rutinlerini sürdürmelerini sağlamakla kalmayacak aynı zamanda daha iyi iletişim kurmalarına ve teknolojiden en iyi şekilde yararlanmalarına da yardımcı olacak. Bu hediyelerden birini seçerek sevdiklerinizin günlük hayatlarından çok daha fazla keyif almalarını sağlayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişi ister müzik dinlemek için olsun isterse en sevdiği filmleri izlemek için olsun dilediği her şeyi Galaxy cihazları ile her zaman yapabilir, yaşamın zevklerini doya doya yaşayabilir.

Yeni yılda yenilenme zamanı diyenlere kaçırılmayacak fırsat
Eğer 2021 yılında sizi veya sevdiğiniz kişiyi tam olarak yansıtacak, ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir akıllı telefon istiyorsanız Samsung’un “Galaxy ile yeni yılda yenilenme zamanı!” kampanyası tam size göre. Kampanyada eski telefonunu getirenler, tavsiye edilen satış fiyatı 6.499 TL olan Galaxy S20 FE’ye 1.999 TL'den, tavsiye edilen satış fiyatı 9.299 TL olan Galaxy Note20’ye ise 3.999 TL'den başlayan fiyatlarla sahip olabilecek. Bu cihazları kendiniz kullanabileceğiniz gibi dilerseniz kullanmadığınız eski bir cihazı getirerek Samsung’un baş döndüren bu ürünlerini sevdiklerinize de hediye edebilirsiniz. Kampanya hakkında daha fazla bilgi için: https://www.samsung.com/tr/eski-telefon-yeni-s20-fe/

Galaxy Watch3: Hem gelişmiş bir saat hem de şık bir aksesuar 
Samsung’un geniş Galaxy ailesi içerisinde alternatifleriniz bununla da sınırlı değil. Akıllı bir telefon yerine teknoloji ile şıklığı bir araya getiren bir saat ile de sevdiğinizi mutlu etmek mümkün. Galaxy Watch3, hem tüm gün kullanılabilecek kadar rahat hem de şık bir saatteki tüm işçilik özelliklerini içinde barındırıyor. Galaxy Watch3, tasarımı fonksiyonla birleştiren önceki saat modellerindeki popüler dönen çerçeveye de sahip. Sevdiğiniz kişi çerçevesini çevirdiğinde, widget’lar arasında kolayca geçiş yapabilir, uygulamaları açabilir ve bildirimler arasında gezinebilir. Bunlara ek olarak saatin kadranını kendi kişisel tarzını mükemmel şekilde yansıtması için özelleştirebilir. 

Galaxy Buds Live ile sürükleyici bir ses deneyiminin keyfi bir başka
Geleneksel tasarıma meydan okuyan Galaxy Buds Live ise benzersiz estetiği ile hediye ettiğiniz kişinin daha önce gördüğü veya giydiği hiçbir şeye benzemeyecek. Samsung bu ürününde, kulak içi kulaklık tasarımını baştan geliştirdi ve dâhili bileşenleri dikey yerine yatay olarak yerleştirdi. Bu şekilde, kulak içi kulaklıklar kulaklardan çıkmaz ve daha doğal bir görünüm sağlar. Bu ergonomik ve yuvarlak tasarım, kulağın şekline uyum sağlayarak tüm gün kullanım için yeterli konforu sunar. AKG’nin ses uzmanlığını Samsung’un donanım inovasyonu alanındaki mirasıyla birleştiren Galaxy Buds Live, sevdiğiniz kişiye gerçek anlamda sürükleyici bir ses deneyimi sunacak.

Sevdiğiniz kişi daha az zamanda daha fazlasını yapsın istiyorsanız: Galaxy Tab S7 ve S7+
Galaxy Tab S7 ve S7+, bir bilgisayarın gücünü, bir tabletin esnekliğini ve bir akıllı telefonun bağlantısını bir araya getiren çok yönlü tabletler olarak sevdiklerinize mükemmel bir deneyim yaşatır. Daha az zamanda daha fazlasını yapmayı sağlayan güçlü bir işlemci, geliştirilmiş klavye deneyimi ve geliştirilmiş bir S Pen sayesinde, sevdiğiniz kişi Galaxy Tab S7 ve S7+'da üretkenliği PC düzeyinde deneyimleyebilir. Galaxy Tab S7 ve S7+, daha fazla eğlence için 120 Hz yenileme hızına sahip sürükleyici bir ekrana da sahip. Böylece hediye edeceğiniz kişi yüksek çözünürlüklü içerikten tam olarak yararlanabilir veya geliştirilmiş çoklu görev yetenekleriyle her ikisini de aynı anda yapabilir.


İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109