Saadet Partisi'nin iftarının verildiği salon savaş alanına döndü! Kurtulmuş ayrılmazsa öldürülecek!

Saadet Partisi'nin iftarının verildiği salon savaş alanına döndü! Kurtulmuş ayrılmazsa öldürülecek!

 Saadet Partisi'nin iftarının verildiği salon savaş alanına döndü! Kurtulmuş ayrılmazsa öldürülecek!
Kurtulmuş ayrılmazsa öldürülecek!

Saadet Partisi'nin iftarının verildiği salon savaş alanına döndü!.. Masalar devrilmiş, iftarlıklar yerlerde.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı iftar yemeğinde Numan Kurtulmuş'u protesto eden bir grup ile protestoya tepki gösterenler arasında kavga çıktı. İftarın düzenleneceği WOW Otelinin salonu savaş alanına döndü!.. Masalar devrildi, iftarlıklar yerlere saçıldı! Davetliler korku içinde kaldı. Bu arada Kurtulmuş'a yönelik tehdidler üzerine polis güvenlik önlemlerini artırdı!

Numan Kurtulmuş'un kurmayları erken hareket etmeseydi, Kurtulmuş zor anlar yaşayabilirdi. Çünkü göstericiler tarafından Kurtulmuş'a fırlatılan bir tuzluk Pakistan Başkonsolosu'nun alnını teğet geçti.

Ayrıca, Kurtulmuş'un oturduğu protokol masası resmen yerlebir edildi!.. Masa üzerinde bulunan tabaklar, çatallar, bardaklar hepsi yerlere fırlatıldı.

SALDIRIYI KİM DÜZENLEDİ?

Salonda konuşulanlara göre bu saldırı organizasyonunu Oğuzhan Asiltürk'ün organize ettiği, olayları tetikleyenin ise Necmettin Erbakan'ın gönderdiği söylenilen telgraf olduğu iddia edildi.

Telgrafın Erbakan tarafından gönderildiği hala netlik kazanmasa da, telgrafın sonunda bulunan 'Efsane Başkan' ifadesi kafaları iyice karıştırdı.

Hadi Özışık'ın yazısını okumak için TIKLAYINIZ!..

GAZETECİLER DARP EDİLDİ

Olayı görüntülemek isteyen basın mensupları iki grubun arasında kalarak darp edildi. Yaşananların ardından darp edilen gazeteciler, olaya tepki göstererek salonu terk etti.

Polis olayı yatıştırmaya çalışırken, protestocu grup ise sloganlar eşliğinde eylemini sürdürüyor.

İKİNCİ AHMET KAYA VAKASI

Saadet Partisi'nin olaylı iftarına katılan gazeteci yazar Hadi Özışık, provokatörlere 'Bu nasıl müslümanlık!' diyerek tepki gösterdi. Özışık, iftar yemeğinde yaşanılanları 'İkinci Ahmet Kaya vakası' başlığıyla şöyle anlattı.
Olağanüstü kongre yapmama kararı alarak Erbakan’a direnen Kurtulmuş’u sürekli tehdit etmeye başladı. Milliyet'te yer alan habere göre bu grubun Kurtulmuş’a ölüm tehdidinde de bulunduğu belirtildi.

Kurtulmuş’u telefonla tehdit eden grubun, "bir an önce ayrıl yoksa vururuz" mesajı verdiği öğrenildi. SP yönetimi yakın koruma için emniyete başvurdu.

İSTANBUL VE BURSA POLİSİ ALARMDA

Öte yandan dün gece İstanbul İl Başkanlığı'nın organize ettiği iftarda, 60 kişilik bir grubun salonu basmasından sonra İstanbul ve Bursa emniyetinin alarma geçtiği öğrenildi.

Haber 7'nin elde ettiği bilgilere göre, iftar salonundan çıkan olayları saniye saniye kaydeden İstanbul Emniyeti'nin, görüntüleri izledikten sonra olay çıkaranları gözaltına almak için operasyon düzenleyeceği belirtiliyor.

Yarın Saadet Bursa İl Başkanlığı'nın düzenleyeceği iftar organizasyonuna katılacak olan Numan Kurtulmuş için il emniyet müdürlüğü de harekete geçti. Dün akşamki olaylardan sonra olağanüstü toplanan emniyet yetkililerinin, İstanbul'daki olayların benzerinin yaşanmaması için bugünkü iftarda geniş güvenlik önlemleri alacağı bilgisine ulaşıldı.

İNTERNETHABER / ÖZEL

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109