Philips TV & Sound

Philips TV & Sound 2021 Sonbahar/Kış ürünleri, 31 Ağustos'tan itibaren piyasaya sürülecek!

Philips TV & Sound
 Philips TV & Sound

Philips TV & Sound 2021 Sonbahar/Kış ürünleri, 31 Ağustos'tan itibaren piyasaya sürülecek!

Amsterdam – TP Vision, Philips TV & Sound için düzenlediği online etkinlikler serisinin üçüncüsünü 31 Ağustos'ta başlatıyor. Etkinlikte, 2021 yılı Sonbahar/Kış sezonunda piyasaya sürülecek ürünler tanıtılacak. Eylül 2020 ve Ocak 2021’de düzenlediği etkinliklerden olumlu dönüşler alan TP Vision; karma bir format benimseyeceği, davete dayalı katılım formatıyla düzenleyeceği etkinlikte, özel soru-cevap oturumları da gerçekleştirecek.  

 

Philips TV & Sound 2021 Sonbahar/Kış lansman etkinliğ31 Ağustos'ta Philips TV & Sound Avrupa ve Amerika CEO'su Kostas Vouzas ve Philips TV & Sound Pazarlama Direktörü Martijn Smelt'in ev sahipliğinde düzenlenecek uluslararası bir basın toplantısıyla açılacak.  Yeni çıkan ürünlerin ve piyasadaki önemli konuların ele alınacağı toplantıda, en son OLED + TV'ler ve yeni Philips Fidelio ses ürünleri de dahil olmak üzere pek çok ürün tanıtılacak ve şirketin iş planlarından bahsedilecek. TP Vision, seçilmiş ülkelerden davet edilen basın mensupları için bir dizi "canlı" teknik seminerlere de ev sahipliği yapacak. 

 

Genişletilmiş soru-cevap oturumlarının olacağı seminerlerdeTP Vision Ürün Strateji ve Planlama Direktörü Danny Tack televizyon teknolojisindeki gelişmeleri, TP Vision Philips Sound Strateji Bölümü Başkanı Benoit Burette Philips Fidelio Premium Sound’un öne çıkan özelliklerini anlatacak. Bowers & Wilkins Ürün Pazarlama ve İletişim Direktörü Andy Kerr de Bowers & Wilkins OLED + ses sistemi hakkında en yeni ayrıntıları paylaşacak.

 

TP Vision ekibinin güçlü, etkili ve eğlenceli dijital etkinliklerindeki başarının altını çizen CEO Kostas Vouzas, lansman hakkında: “Sonbahar 2021 online etkinliğimizde yeni nesil Philips TV & Sound ürünlerimizi ortaya çıkarırken; daha  büyük, daha iyi ve daha eğlenceli olması için online etkinlik tarzımızı geliştirmeye devam ediyor, ve bu trendi sürdürebileceğimize inanıyorum.''dedi.

 

TP Vision Hakkında

TP Vision Europe B.V. (‘TP Vision’) Amsterdam merkezli, tamamı TPV Technology Limited (‘TPV’) Şirketi altında olan dünyanın önde gelen monitor ve TV üreticilerinden biridir. Görsel-işitsel dijital eğlence dünyasında önemli bir tüketici elektronik ürünleri şirketi olan TP Vision, Philips markalı televizyonların (Avrupa, Rusya, Orta Doğu, Güney Amerika, Hindistan ve Asya-Pasifik bölgesinde seçili ülkeler) ve ses ürünlerinin Koninklijke Philips N.V. markası adı altında (dünya genelinde) geliştirilmesine, üretilmesine ve pazarlanmasına odaklanıyor. TP Vision; tasarım uzmanlığını ve yenilikçi Philips TV mirasını, TPV teknolojisinin operasyonel kusursuzluğu, esnekliği ve hızıyla birleştirerek gerçekleştiriyor.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER